Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forferdelig Sykdom..!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forferdelig Sykdom..!

des 3 2020 - 17:26
Hei! Jeg sliter med en en slags Sykdomsfølelse / Feber ( Har ikke Feber ) og fryser / veldig varm og stiv og vondt i hele kroppen.. dette varer 1-2 dager og kommer alltid tilbake. Er utrolig slitsomt og leve med:(... Sliter med og trene og da hele kroppen er fullstendig ødelagt etterpå? Var veldig godt trent før. Jeg har slitt med Panikklidelse eller mye skumle hendelser for 2 år siden, nå slitet jeg mer med helseangst / Tung pust og konstant bekymret. Har og mye Leamus overalt! Har tatt flerr Utvidede blodprøver uten funn? Men klarer ikke og slå meg til ro med at angst skal være årsaken til at jeg føler med Skikkelig syk og har så mye smerter... Kan ha en god dag, så kjennes det ut som Noen klyper meg i hjertet ( hopper over et slag?) så får jeg massiv angst og tungpust etterpå, og føler meg syk ( feber ) neste dag uten og ha feber..

Andre med lignende erfaringer? Alt hjelper meg akkuratt nå :)
Avatar

Re: Forferdelig Sykdom..!

des 7 2020 - 16:43
Ja, det høres veldig ut som angst. Hvis alt ser normalt ut på blodprøver osv. er det nok "bare" angst du har. Det kan være vanskelig å slå seg til ro med fordi symptomene er så forskjellige og kan endre seg fra dag til dag. En liten trøst kan være at vi er mange som har det sånn!

De siste dagene har jeg hatt muskelsmerter i hals, nakke, bryst, armer, hofter, lår og legger. Har hatt stramme muskler i nakke og hodet som lager spenninger og hodepine. I dag har jeg hatt feberfølelse og følt meg kvalm og slapp. Prøver å unngå å google symptomene og heller jobbe med å akseptere at dette er kroppens måte å bearbeide stress på.

Lykke til og god førjulstid til deg ❤️
Avatar

Hei Mann

des 9 2020 - 22:44
Du har rett, det er helt forferdelig.
Den nypingen du kjenner er antakelig ekstraslag. Den registrerte rekorden min er 1700 om dagen og 288 på rad. De er ikke farlige, bare veldig skumle og ubehagelige.
Det er så lett å få helseangst av slikt. Snakk med fastlegen din om dette om du vil lære mer. Jeg vet det kan roe meg ned litt.
Til forsiden