Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fordommer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fordommer

jan 19 2020 - 02:01
Jeg har tenkt på hva slags kald verden vi lever i at når man skal hjelpe ett sykt barn så blir det så mye konflikter ut av det.har fulgt mye med på nyhetene om dette med Is kvinnen.Det jeg har lagt merke til er hvor mye fordommer mennesker her uten at vi engang vet så mye har folk laget seg ett bilde av noe folk tror.I Norge har mennesker det for godt rett og slett sammenlignet med andre land i verden.Ett sykt barn som har vært gjennom så mye og man kommer med dårlige holdninger og det blir så mye konflikter ut av det.Vi lever i en trist verden og egoistisk verden.jeg håper den ungen får det bedre.hva syns dere om det som har vært på nyheter i det siste?
Avatar

Hei

jan 19 2020 - 04:26
Jeg er veldig enig med deg det er rett å ta kvinnen og barna hjem. Både for å gi barnet som trenger helsehjelp den hjelpen den behøver. Kvinnen har muligens gjort noe feil når hun reiste. Det er rett ta dem hjem alle kan gjøre en feil. Dem har det veldig vanskelig Syria. Ja vi har det bra i Norge veldig mange ser ikke hvor bra dem har det.
Avatar

Hei

jan 19 2020 - 10:22
Alt dette dreier seg im barna.Å hjelpe barna oppi alt dette spesielt gutten siden han er syk men går man seriøst og lleser på nettet hvor folk til og med vil vite diagnosen for å høre hvor alvorlig det egentlig er så tenker jeg seriøst skjerp dere.Barna blir tatt vare på mens kvinnen blir tiltalt så får retten avgjøre skyldig el ikke skyldig.Man kan alltid tenke mange barn i verden er syke og lider og det er sant mange barn lider i verden men dette konkrete barnet har man visst siden i fjor har man vært vitne til hvor syk han er og da må man jo egentlig hjelpe han hvis de ikke gjorde og barnet døde så hadde det vært skandale.Dette er jo stor debatt om disse kvinnene og mange land har fått beskjed at de må ta med sine statsborgere hjem og mange land har tatt dem med hjem og tiltalt kvinnene og hjulpet barna slik det nå skjer i Norge.Når jeg leser og ser hvor mye fordommer det er rundt hvor mye folk tror de vet og lager sine egne historier og ser hatet man har mot noen man ikke kjenner engang så tenker jeg da har man det for godt her i Norge det er så mye meg meg meg her det fins folk som ikke har mat på bordet i fattige land hver dag.Man må vel være ett medmenneske være human og tenke at dette dreier seg om barna og tenke kvinnen blir tiltalt av politiet og vi vet ingenting til å kunne dømme kvinnen til el fra.Det får retten gjøre for oss.Man må starte å være human og tenke på at ja det fins mennesker i verden som har det verre.
Til forsiden