Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Første tiden på Zoloft

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Første tiden på Zoloft

juli 22 2022 - 05:55
Hei,

Jeg sliter med angst samt noe depresjon i perioder. Jeg har flere års erfaring med å bruke Zoloft, men sluttet for en stund siden. Grunnet økt angst siste måneden valgte jeg å starte igjen og har tatt 25mg/døgn siste 7 dagene. Bivirkningen oppleves som mye verre enn forrige gang jeg startet, men forrige gang brukte jeg også en benzodiazepin som nok gjorde opplevelsen bedre. Jeg vil helst ikke bruke benzo denne gangen.

Siden bivirkningene oppleves mye verre denne gangen enn sist jeg startet med Zoloft så kvier jeg meg for å øke til 50mg/døgn før jeg føler noe bedre, både fordi jeg er redd for føle enda verre, men også fordi jeg ønsker å unngå mye fravær fra jobb. Samtidig er jeg redd at jeg kanskje piner meg selv ved å ikke gå opp til 50mg så fort som mulig. Jeg er fullt klar over at det er vanlig å føle verre første ukene på Zoloft.

Har noen her tips eller erfaring og dele?

Søker også chat-kontakt med personer i lignende situasjon, for å støtte hverandre.

Jakob
Avatar

Zoloft

juli 22 2022 - 14:43
Sendt PM
Til forsiden