Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg aldri bra nok, i hodet er jeg fortsatt et mobbeoffer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg aldri bra nok, i hodet er jeg fortsatt et mobbeoffer

juli 24 2022 - 02:34
Er det flere enn meg som har det som dette? Jeg kan ha flere dager der jeg føler meg fin. Har ordna håret, tatt på sminke. Men samme hvor bra jeg føler meg. Så føler jeg meg styggere en alle andre. Hvis noen gir meg et komplimang tror jeg ikke på dem. Jeg et fortsatt den jenta som ble mobba for hvordan hun så ut når hin var mindre. Jeg klarer ikke være gla eller fornøyd over hvordan jeg ser ut. M jeg går hele tiden å tenker på hva andre synes om meg og om jeg gjør noe feil. Det er også sånn at hvis jeg liker en gutt, så er det alltid noen som merker det og jeg får «ertende» kommentarer.(ikke alltid negativt, bare venner som synes det er gøy) Det ender opp med at jeg overtenker, og får panikkanfall for at jeg hater livet mitt så mye. Jeg vet at jeg er fin! Jeg føler meg jo fin. Men jeg klarer bare aldri å tro 100% på meg selv.
Avatar

Re: Føler meg aldri bra nok, i hodet er jeg fortsatt et mobbeoffer

juli 24 2022 - 14:29
Skjønner godt at slike "ertende" kommentarer ikke hjelper deg i din prosess. Hvis ikke vennene dine kan la være å kommentere ting de ikke har noe med å gjøre, bør du egentlig bare kutte dem ut fra livet ditt.
Avatar

hmmmmm

juli 26 2022 - 18:24
er vel faktisk
enig med frikar her
jeg ville i alle fall
tatt en seriøs prat
mht disse ertende kommentarene
forklart skikkelig
og om de ikke da skjønner
hvor drepende det er for deg
ja så har du det altså
bedre uten dem i livet ditt
Til forsiden