Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler du at angsten hindrer deg fra ting her i livet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler du at angsten hindrer deg fra ting her i livet?

jan 11 2021 - 20:23
Som sikkert mange andre så tenker jeg ofte at angsten hemmer meg. Hindrer meg i å gjøre ting jeg vil gjøre, ting jeg burde gjøre.... Jeg er høytfungerende på mange områder, og veldig dårlig fungerende på andre områder. Jeg tror nok de fleste blir sjokkert over at jeg har angst, da jeg har gjort mye i mitt liv. Men det er fordi angsten har sneket seg på i noen år, og blitt gradvis verre. Ting jeg gjorde tidligere, kunne jeg ikke gjort nå, osv.

Åpenbart tenker man mye på fremtiden da, når man sliter med angsten som stopper en fra å nå diverse mål og planer man har. Så sitter man der med en nesten uovervinnelig følelse av å ikke strekke til på de områdene man helst skulle overvunnet.

Noen andre med samme følelse? Noen som har noen spesifikke situasjoner eller mål som angsten har satt en stopper for? Prøver å motivere meg selv til å IKKE la angsten hindre meg så mye i det daglige og i planlegging...
Avatar

forståelse

jan 11 2021 - 20:39
ja da hatt angst
i mange mange år
det mest bitre er
at den tok fra meg
muligheten til
en lengre utdannelse
to ganger forberedende
den ene gangen folkeuniversitet
den andre gangen på blindern
dessverre totalt nytteløst :(
Til forsiden