Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Følelse av å ikke passe inn i verden.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Følelse av å ikke passe inn i verden.

juni 19 2019 - 13:36
Heisann

Er det andre her som føler seg som at man ikke passer inn i verden? Jeg sliter med angst å depresjon for tiden så skjønner at det kan spille inn en del, men jeg har igrunn alltids vært litt sånn at jeg trekker meg unna når d kommer til sosiale ting. Til og med når jeg besøker svigerforeldrene mine så føles det som jeg ikke passer inn men jeg tror nok kanskje det er fordi jeg er veldig flink til å sammenlikne meg selv med andre, ser jeg andre som smiler å ler så tenker jeg på meg selv som er trist å nedfor. Men det føles som jeg ikke har noe filter heller, alt jeg leser å ser går innpå meg. Store diskusjoner om bomstasjoner, rentehevninger osv det er som at det aldri blir nok. Man går jo konstant med en bekymring over hodet hele tiden. Er som jeg ikke tåler å ha ansvar på en måte. Har jo egen bolig med samboeren å grei økonomi men uansett så går kverna rundt altså. Verden har jo blitt bare et stort bekymringshull. Nye regler å lover, samt mye vil ha mer hele tiden. Er det noe rart folk er nedfor å lei?
Avatar

Re: Følelse av å ikke passe inn i verden.

juni 19 2019 - 14:36
Den følelsen der tror jeg en del av oss her inne deler med deg :-(
Avatar

Vond følelse

juni 19 2019 - 18:08
Skjønner godt hvordan du føler det, det er utrolig vondt å føle det slik.
Jeg har det ganske likt som deg, men det hjelper mye å snakke med andre som har det nogenlunde likt har jeg funnet ut :)
Til forsiden