Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flytting til storby ifra tettsted

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flytting til storby ifra tettsted

sep 3 2022 - 16:59
Jeg har akkurat kjøpt min første lille leilighet i nye omgivelser i en mye større by en jeg er vandt til og jeg liker egentlig ikke store byer og vil helst ikke bo der men grunnet en veldig vanskelig livssituasjon og at jeg måtte kjøpe noe nå eller miste finansbeviset mitt blei det slikt. jeg tenkte at en ny start et nytt sted ville være godt for meg men har ekstremt kalde føtter og har kjempe mye angst og er kjempe redd for og flytte til et stort og folksomt ukjent sted. depresjonen angsten og den sosiale angsten kikker inn og gir ikke slipp. prøver puste øvelser tanke øvelser samt psykolog samtaler men føler at det ikke hjelper så mye da jeg kan være postitiv i noen sekunder mens jeg snakker med noen men når jeg er alene kommer alle tankene og de er negative. noen som har noen råd til hva jeg kan gjøre??? mvh HT
Avatar

Re: Flytting til storby ifra tettsted

sep 3 2022 - 20:42
Hva er et finansbevis, og hvordan kan man miste det? Høres merkelig ut dette her.
Avatar

Finansbevis varighet

sep 4 2022 - 00:07
Tidsbegrensning, ikke så rart det. Det ville hvert fall jeg satt hvis jeg var bank.

Ellers er rådet til trådstarter å holde ut f eks 3 mnd, da en trenger tid til å venne seg til alt nytt. Særlig en slik overgang. Ha is i magen, gjerne youghurt-is ;-)
Avatar

Re: Flytting til storby ifra tettsted

sep 4 2022 - 00:17
Skriv ned hva som uroer i dagbok, og se på utviklingen din.
Til forsiden