Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flere som sliter med søvn nå?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flere som sliter med søvn nå?

april 9 2020 - 14:28
Jeg har slitt med angst i snart 8 år, men har siste årene blitt så og si frisk - sluttet også på medisiner for litt over 1 år siden.

Men nå med isolasjon, treningssentre stengt (er jo der jeg får ut giften som gir meg angst, altså adrenalin..) og permittering fra jobb har det selvfølgelig blusset opp igjen.

Verste er på nettene, jeg kan være stuptrøtt på kvelden, slår av serien jeg ser på og lyset for å legge meg til å sove, så blir jeg wide awake helt plutselig.
Og DA kommer tankene og skal kvele meg.
Nesten bokstavelig talt.
Føler ikke jeg får nok luft ved normal pusting, hjertet hopper over slag så det kjennes ut som leamus i brystet, kvalme og alt det flotte som hører med.

Får dødsangst av dette, og tenker at om jeg dør nå, så dør jeg helt alene her hjemme!


Føler også at jeg ikke har lyst til å belaste helsevesenet med å sjekke dette ut, altså lunger og hjerte - for det første har de nok å tenke på, trenger ikke meg med angstsymptomer i tillegg som mest sannsynlig ikke er reelle uansett. Og ja, for det andre er jeg jo også litt redd for å bli smittet da. Bli dårlig i tillegg til det jeg sliter med nå? Hva hvis jeg må på sykehus, og ligge der med angst i tillegg til alt andre?... Nei. ☹️
Avatar

ja

april 13 2020 - 03:41
først
hadde dødsangst for mange år siden
vet hvor jævlig det er altså

du må forsøke ta ting litt som de kommer
må du på sykehus så må du det
hvilken angst er verst liksom
og ikke tenk så mye
bare gi mer faen
jeg klapper for deg ;)
Til forsiden