Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flere ekstraslag på rad, trenger hjelp!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flere ekstraslag på rad, trenger hjelp!

april 28 2013 - 19:31
På fredag fikk jeg noe som kjentes ut som flere ekstraslag på rad da jeg satt meg ned i sofaen. Jeg ble livredd, fordi jeg mener å ha hørt at serier av ekstraslag ikke er bra? Dette førte selvsagt til at pulsen steg i takt med ekatraslagene. Jeg gikk inn i sengen og fikk roet meg ned etter ca 3 minutter, og da var blodtrykket 121/83 og puls 82. Ble ikke fysisk dårlig. Noen som har hatt liknende? Er det normalt å få masse ekstraslag om man feks har anfall med plutselig hjertebank? Legevakten mente jeg ikke trenge bekymre meg. Håper noen kan svare :)
Avatar

Hei

april 28 2013 - 22:29
Angstjente :)

Dette har jeg også opplevd noen ganger.
Har vært på legevakta et par ganger etter slike episoder, der fant dem ikke noe galt.
Tror dette er kjente episoder og hendelser for oss angstere..
Avatar

Høres kjent ut ja...

april 28 2013 - 23:14
Tror nok dette er veldig vanlig for de som har angst. Har kjent dette mange ganger selv. Da jeg var "ung" (er 40 nå), skjønte jeg ikke at jeg hadde angst, og ble så engstelig da jeg kjente disse ekstra-slagene og all hjertebanken. Fikk undersøkt hjertet, og alt var bra :-) Håper dette hjelper deg til å ikke være så bekymret.
:-)
Avatar

...........

mai 3 2013 - 10:41
Og plutselig så blei dagen forstyrret og kansje ikke så bra pga ekstraslag og urolig hjerte/ puls.........hvofor hvorfor hvorfor er så lei denne følelsen av noe galt.........
Avatar

smoblikk

mai 5 2013 - 22:20
kjenner meg så igjen i det siste du skriver der.. Hvorfor? Den ekle følelsen av at det MÅ være eb grunn til at hjertet oppfører seg sånn. Det er ekkelt, ubehagelig og slitsomt. Dukker opp plutselig og ødelegger dagen
Til forsiden