Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fikk bilder i hodet. Forårsaket sterk angst.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fikk bilder i hodet. Forårsaket sterk angst.

juli 30 2017 - 17:42
Hei!

For sånn ca. en uke siden, opplevde jeg skremmende bilder i hodet om at jeg tok livet mitt. Første gangen bildet dukket opp i hodet mitt, overså jeg det bare. Da bildet dukket opp for andre gang, kunne jeg ikke la vær å overse det. Jeg ble livredd! Jeg hadde null kontroll over tankene mine! Jeg ble redd for at bildet i hodet var mer enn fantasi. Jeg ble redd for at bildet i hodet skulle få meg til å gjøre fæle ting mot meg selv. Selv om det er noen dager siden bildet dukket opp i hodet mitt, er jeg fortsatt livredd! Jeg greier ikke å puste normalt, for jeg er så redd! Jeg ønsker ikke å ta livet mitt, men etter at jeg fikk bildet i hodet av at jeg tok livet mitt, har jeg blitt livredd for å gjøre så dumme ting! Jeg tror jeg vet hvorfor bildet dukket opp. Jeg sliter nemlig med tvangstanker, og har lest at man kan få massevis av fæle bilder i hodet av det. Det roer meg ikke ned. Jeg er så redd at jeg nesten gråter! Har vært redd for dette før også, men da greide jeg å gi slipp på tankene og redselen min! Nå greier jeg ikke det, for jeg er så redd! Redd for å gjøre kjempeskummelt ting! Vær så snill å svar! Hva bør jeg gjøre? Har prøvd å snakke med noen, men det har ikke fungert! Kan noen roe meg ned? Jeg blir jo selvfølgelig livredd for at denne angsten i seg selv kan gjøre at jeg gjør dumme ting mot meg selv! Takk for svar! (:
Avatar

Re: fikk bilde i hodet. Forårsaket sterk angst

juli 30 2017 - 18:00
Kanskje det hjelper å snakke med de som står deg nær og fortelle at du har selvmordstanker, så når du hører at folk rundt deg bryr seg om deg så har du noe å leve for.
Pluss antar det hjelper å tenke gjennom livet ditt og se det finnes lys i live ditt.
Eks, du har en familie og kanskje du har brødre eller søstre. Det finnes folk som ikke har så mange familie medlemmer. Prøve å tenke på det positive tingene i livet ditt.
Også kanskje du burde prøve å være aktiv, så du ikke fanger deg selv i å tenke :)

Jeg vet ikke hva som er riktig å gjøre, men jeg håper det hjelper.
Til forsiden