Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fest

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fest

okt 18 2012 - 19:29
Skal i en bursdagsfest i morgen, hvor jeg kun kjenner en person - venninna mi. Skulle møte henne før festen og dra dit med henne siden jeg ikke kjenner noen, men nå har hun endret planene sine slik at jeg må dra dit alene og møte henne der.
Kjenner jeg blir så stressa, kommer til å freake ut med så mange ukjente rundt meg ._. også kommer eksen min til å være der, noe som gjør det ekstra kleint. Kommer til å føle meg skikkelig utenfor... Vet ikke om jeg skal dra allikevel :/ Hadde gleda meg så mye til å endelig komme meg ut litt, men...
Avatar

Re: Fest

okt 18 2012 - 19:59
jeg syns du skal dra uansett jeg,du har jo allerede gledet deg litt
ikke la hennes litt endrede planer ødelegge det.
hun skal jo fortsatt være der.
jeg tror du vil føle det utrolig awesome om du gjennomfører det
=D
Avatar

Re: Fest

okt 19 2012 - 08:24
En god venninne av meg feiret også bursdag forrige helg og jeg hadde så lyst til å dra, siden jeg ikke hadde sett henne på lenge.
Men jeg visste at jeg ikke kom til å dra uansett, nettopp fordi jeg ikke kjente så veldig mange andre der og jeg måtte kommet alene. Jeg hater å føle det sånn, men om jeg hadde hatt kortere vei hadde jeg nok vorset litt ekstra og reist dit. Det har jeg gjort mange ganger og angrer som regel aldri på det, for man kommer i snakk med folk i løpet av kvelden :)
Til forsiden