Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ferieangst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ferieangst?

juni 19 2013 - 21:16
Skal ut og reise snart med familien , grur meg så veldig til flyet,alt stresset å det som følger med. Vært veldig urolig nå når reisen endelig nærmer seg ,flere familiemedlemer skal vere med men ingen så nær jeg kunne pratet ut med. kjenner med døsig å full av katastrofetanker å magen verker.Ferie skal jo vere bra å alikavel er jeg så full av angst, Er redd for panikkangst på flyet "angst for angsten" har ikke sovet mye i det siste heller , vurderer å ta meg en sobril før flyeturen for å roe meg ned er det dumt? er redd fly generelt med.
Avatar

ferie angst

juni 19 2013 - 22:21
hei du, kjenner godt til hvordan du har det. jeg har selv angst for fly og det det fører med seg av stress og du forklarte det ganske greit med att mann har angst for å få angst, jeg har hvert frisk i noen mnd nå men fikk et lite tilbake fall da jeg var på resturang i dag, det opplevdes som om jeg tengte meg syk om du skjønner, jeg hadde så lyst til å ha en hyggelig kveld og var så redd for at det ikke skulle bli det at det heller ikke ble det og jeg måtte hjem,

jeg fikk en gang et kraftig angst anfal i et fly det er ikke spessielt morsomt for jeg kunne ikke gå noe sted slik satt jeg i 3 timer. etter dette og her kommer tipset begynte jeg å ta dobbel dose reisesyke tabletter prostafen eller noe sånt det fungerer litt på samme måte som sovetabletter, supert for ly reiser. håper du får en bra tur. og prøv og ikke tenk så mye på hva som skal skje og hva som kan skje da blir du gal og angsten får bein og gå på..... lykke til
Avatar

ok takk for tipset

juni 19 2013 - 23:30
Skal sjekke apotek i morgen håper det er reseptfritt.vist ikke prøver jeg en sobril før avreise. Angst er noe dritt kommer på di verst tenklige tidspunkt. har opplevd det samme som deg bare kino. går heldigvis over.
Til forsiden