Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fanget i svik

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fanget i svik

mai 30 2020 - 21:28
Jeg har så mye angst.vet ikke hva jeg skal gjøre av meg egentlig.angsten kryper seg tar tak i meg.jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg,om netter er jeg redd for å sove urolig søvn marrerit.jeg merker jeg er så Tom samtidig.har ikke de samme kreftene for andre men føler meg mye sviktet også.jeg føler ikke folk akkurat er der for meg.jeg føler meg så lost.og nå er det blitt verre og verre.beina er tunge føler det er vanskelig å puste.men det som er at det er ingenting igjen av kreftene mine.jeg er så tom.vet ikke hvordan jeg skal overleve dette.jeg har dårlige tanker som har sniket seg i det siste.føles evighet til jeg skal til psykologen selv om det er på torsdag.angst er helvete.vil bare det skal forsvinne.beina er tunge.plutselig føles armen tung.jeg har ekstrem hodepine i det siste jeg har ellers spenningshodepine i mange år men i det siste har hodet sprengt.jeg vil bare sove alt bort samtidig urolig søvn og våkner flere ganger om natta.jeg er så sliten og så tom jeg har ikke krefter og føler så mye svik.noen forslag hvordan takle dette?
Avatar

Angst er som bølger

mai 30 2020 - 22:25
Jeg skjønner deg veldig godt Mrsfreak. Angst slår ikke bare inn psykisk men veldig fysisk også, den tømmer en for energi - all energien går jo til selve angsten.

Jeg vet ikke hvordan situasjonen din er på en generell basis. Men få i deg mat (om du ikke har fått det og drikk) sier bare dette fordi jeg vet hvor lett det er og få tåkesyn når en er i en sånn situasjon og angsten spiller seg ofte opp når en ikke får i seg nok næring. Re-fokuser tankene til noe annet til beste evne, om du har headsett eller øreplugger, finn en lydbok, podcast eller noe form for filosofi om det er en mulighet og kom deg ut på en liten tur om det er mulig. Om du trenger en "sikkerhet" så har du alltids mobilen med deg og kan nesten garantere at det kommer til og gå bra selv om det føles forferdelig om du kommer deg ut - Om dette er en mulighet da.


Akkurat det med at armen føler seg tung, føttene, jeg kjenner meg godt igjen. Uansett det angsten ofte ødelegger for min del har vært generelle rutiner, spesielt når jeg kommer i et dårlig mønster.

Og ta en paracet om du har det i forhold til hodepine (om det hjelper). Når det kommer til søvn så prøv og sov det timene du trenger og ikke mer, selv om angsten kanskje får deg til å føle at du vil sove den vekk så er ikke det bra. Du må stå i den og vise hvem som er sjef. Det høres kanskje litt klisje ut, men det er en gradvis kamp uansett.

Når du skal legge deg kan du prøve og bli litt sur om du ikke klarer å sove og potensielt få ut litt følelser i puta eller noe lignende, ofte så er det energiutkast som er den beste medisinen selv om det høres litt rart. :)

Håper det går bra MrsFreak, stå på! :)
Avatar

Takk

mai 30 2020 - 23:44
Det var fine råd du kom med.jeg prøver så godt jeg kan.men når beina og armer er så tunge føles alt håplost.vil bare gi opp alt.hva er vitsen med alt.jeg er helt tom.
Avatar

hai hai hai

juni 3 2020 - 01:48
kjære mrs freak hvordan føler du deg sviktet?
har du forklart hvordan du har det?
husk ingen er tankelesere
og når det gjelder angsten
kan du peke på nøyaktig hvorfor?
feks du har angst for å sove om nettene
ja da må du forsøke sove hver jævla kveld
helt til det gir seg liksom
du må utfordre angsten
jeg heier på deg - masse <3
Til forsiden