Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fanget i angsten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fanget i angsten

sep 8 2019 - 00:36
Nok en natt og jeg er urolig.det et et sug gjennom magen jeg blir fanga hjerte alt knyter aeg og jeg er så redd jeg er kjempe redd.redd ting aldri blir bedre og så masse tanker som tvinger seg på trenger og trenger seg på.folk sier jo angst ikke er farlig men faktisk angst og belastninger over lang tid kan føre til mye rart og det er fakta mye forskning viser det faktisk så angst skal man ta på alvor det er sug gjennom magen prøver å si til meg selv hele tida det går over det går over men jeg er så redd at jeg alltid forblir fanget i angsten det store monstrumet det svarte som trenger seg på og på og på og jeg er så sliten og føler meg så alene i denne verden alenneeeeee aleneeeee i angsten jeg er så redd.Er det noen der ute er det noen med angst nå for jeg vet ikke hvor lenge jeg holder ut denne smerten
Avatar

Re: Fanget i angsten

sep 8 2019 - 01:24
Hei
Så trist å høre at du har det på denne måten. Jeg vet hvor vondt det kan være, og det unner jeg ingen. Angst kan gi like reelle plager og belastning som sykdom eller skader. Din smerte er valid. Og det kommer til å bli bedre. At du vet hva som skjer gjør at du kan be om den hjelpen du trenger. Angst er noe man kan bli frisk fra. Og hver dag er en mulighet for at det kan begynne å gå rette veien. Kjen på og anerkjenn at angsten er der, og så let etter hva som helst som kan hjelpe deg med løsninger. Det finnes så mange resurser som kan gjøre så enormt livsendrende forskjell. At du søker hjelp og råd allerede skal du være stolt av. Det betyr at det finnes styrke i deg som du kan bruke og la vokse så du får kontrollen igjen selv. Legg meg gjerne til som venn hvis du har lyst til å dele erfaringer og tips. Jeg har hatt lammende angst i mange år, men har nå funnet ting som har hjulpet meg tilbake i styrersetet.
Avatar

Hei

sep 8 2019 - 01:51
Har akseptert deg på private.det er veldig slitsomt i kveld og 2 dager til jeg skal til psykologen min føles som til måneder fordi det er så mye på i kveld angsten.
Avatar

Hei

sep 8 2019 - 03:03
Uff:/
Avatar

Brille

sep 8 2019 - 05:18
Føler du også du er fanget i angsten.føles jeg aldri kommer meg opp.
Avatar

Re: Fanget i angsten

sep 9 2019 - 05:43
mrsfreak jeg håper du får hjelp så du får det bedre. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, men jeg tror at det er lurt er å ikke gå fort fram å berømme seg selv med fremgangen man gjør. Ikke være for streng med seg selv!
Avatar

Re: Fanget i angsten

sep 10 2019 - 00:06
Ja angst er noe forferdelig. Sliter sykt mye selv. Viktig og ha noen og prate med . Jeg stiller gjerne opp
Avatar

Hei

sep 10 2019 - 17:43
Angst tapper en for energi.man blir så redd og det er jo veldig fysisk.angsten ligger ikke bare i hode men i kroppen også veldig mye.syns fælt med kvelningsfølelse
Til forsiden