Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Faller alltid tilbake.. gir opp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Faller alltid tilbake.. gir opp

april 22 2022 - 22:32
Jeg faller alltid tilbake. Jeg gir opp. Orker ikke mer. Jeg er over 30, men lever fortsatt som tenåring mildt sagt eller veldig isolert. Jeg vet ikke hvordan bli mindre isolert, men har lite gode rutiner på plass. Orker nesten ikke vaske eller noe fordi ser ikke poenget til det. Angst har ødelagt så mye men hva kan jeg gjøre? Aner ikke.
Avatar

Hei

april 25 2022 - 00:15
Føler med deg har de på samme måte selv er veldig vanskelig:(
Avatar

Re: Faller alltid tilbake.. gir opp

april 27 2022 - 15:27
Krysser fingre for at du får det bedre. Du er ikke alene. Hvis du vil ha noen snakke med er det bare sende melding til meg.
Avatar

Re: Faller alltid tilbake.. gir opp

april 28 2022 - 23:05
Kjenner meg igjen. Jeg er snart 40 år og føler det samme. Jeg er ufør og mistet min hund etter 13 år. Føler jeg ikke har noe å stå opp til.
Avatar

Angst #101

april 28 2022 - 23:17
Kjenner meg igjen selv her… Mitt beste tips er å starte med små rutiner. Personinformasjon har jeg slitt med å ha faste måltider ap startet med det. Eller bare ta med meg kaffen ut. Dra på biblioteket di og di dagene. Ta små skritt, selv om det føles ut som du ikke gjør noe..
Avatar

Hei

april 30 2022 - 21:03
Ganske håpløst å respondere når du ikke skriver hvor du bor. Men jeg vil gjerne være venner med deg. Bor i Bergen.
Avatar

Skjønner hva du mener

mai 10 2022 - 14:26
Hatt panikkangst/helseangst siden jeg var liten. Jeg er nå 40. Opp og ned går det, jada det er er forferdelig sykdom hele angsten, folk som ikke har hatt det aner heller ikke hvordan dette er, men vi som vet hvor j….. det er så er det lettere å forstå. Tilbakefallene er så drit, en tenker, jeg jobbet så mye og vipps tilbake til 0, jeg har det slik det er utrolig kjedelig. Spesielt nå for tiden har jeg det svært tøft, å alle rundt forstår ikke hvordan dette føles, rett og slett fordi de aldri har opplevd det. Å våge å sette ord på ting viser styrke. Håper du klarer deg i stormen, selv om du ikke har det greit nå.
Til forsiden