Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Får angst av alle plager som kommer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sår hals/nakke smerter

feb 20 2023 - 21:09
Hei.

Det er helt naturlig på denne tiden av året at en kjenner på sår hals. Sår hals skyldes oftest virus infeksjoner, noe kroppen vil bekjempe. Nakke smertene dine er ikke grunnen til at du har sår hals.

Du skriver at du blir livredd når du kjenner på symptomer fra halsen din. Noe som sikkert trigger angsten din. Kanskje kroppen din spenner seg og? Og da kan en få nakkesmerter. Det er ikke uvanlig.

God bedring :)

Jeg ønsker deg god bedring
Avatar

Re: Får angst av alle plager som kommer

feb 21 2023 - 12:05
Det er nok det. Jeg har fått kroniske nakke smerter. Tror jeg har fått angst pga det. Har hatt endel helse angst i mange år. Blir fort redd og nervøs for ting.

Manuel terapeuten min sier jeg betennelse i ledd pga stamme muskler og stress over tid. Noe jeg prøver å gjøre alt for å få bort.
Opplever trening som det beste mot dette. Nå har jeg hatt noen veldig stressende dager pga hals smerter som jeg tror er kreft. Men har kommet til fornuft nå å tror mest sannsynlig det ikke er det. Merker nakken er dårligere igjen. Så nå må jeg gjøre noe for å bli bedre. Har akkurat gjort en muskel avspennings øvelse. Skal gå meg en tur nå å så gjøre litt styrke øvelser.
Noen som har prøvd akupunktur pute?

Eller Noen andre råd?
Avatar

Re

feb 23 2023 - 12:42
Hvor ille kan muskelspenninger bli? Føler det er unormalt vondt og overalt i kroppen! Klarer ikke å skjønne at det ikke er noe galt.
Til forsiden