Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fåkke sove no

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fåkke sove no

april 25 2020 - 01:42
Slitt med søvnparalyse nesten hele livet og attpåtil mareritt. Noen uker sia hadde jeg søvnparalyse og får enno ikke sove no. D satt en skapning med horn, vinger og stirra på meg fra skrivebordet. Kroppen frøys og kom meg faen ikke bort. fleire som slitt med det?

Har tenkt en del på detta og tror døm prøver å fortelle meg no. Har blitt så vandt til døm nå at døm nesten er mine næreste venner. Er redd døm vil tilintetgjøre mennesker på jorda
Avatar

Re: Fåkke sove no

april 25 2020 - 01:49
Kaller døm venner fordi døm har vært der hele livet, men døm vil meg ikke godt. Døm vil ikke folk godt. Med venner som døm.. hvem trenger fiender? Ikke veit jeg. Søvnparalyse er no hark
Avatar

huff da

april 25 2020 - 02:19
hørtes ikke godt ut
jeg har ikke samme opplevelser
men har tonnevis av såkalte halliser
ja legevitenskapen kaller det for det
men jeg vet det jeg ser er ekte
det kommer for en grunn
så vær ikke redd da
prøv heller å trekk ut lærdom av det
og vit jeg er med deg
sammen kan vi være sterke vi da ;)
Avatar

Demonisk

april 25 2020 - 11:57
Du ser mye på skrekkfilmer, og alle skrekkfilmer er påvirka av demoner, derfor når du ser slike filmer, blir du påvirka av disse demoniske kreftene og det er også slike som viser seg for deg.

Alle som leker med ilden, vil brenne seg, ikke sant?
Avatar

Nei det er ikke kjekt!

mai 1 2020 - 02:07
Kjenner godt til søvnparalyse og kjenner også flere som har det. Det føles/ser ut som «noen» skumle vesener holder deg nede eller hvertfall er i rommet. Kroppen sover på en måte og en kan ikke bevege seg, det er bare hjernen som er våken. Men ikke vær redd! Jeg skjønner godt du blir det, for det blir jeg også når jeg bråvåkner av det, men sovner ofte rett etterpå! Har lært meg at det ikke er farlig og at det ofte kommer når en er anspent/stresset. Men det er ikke noen som kan gjøre deg noe uansett om de er utrolig skremmende! Når jeg har dette spenner jeg hele kroppen min (ikke fysisk men psykisk) og brøler til i «søvne» og prøver å ta den tingen som er i rommet bort! Da pleier jeg å våkne skikkelig, og det «monsteret» eller hva det er forsvinner :)
Til forsiden