Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Erfaringer med seponering (å slutte med) ANTIDEPRESSIVA eller ANTIPSYKOTICA?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Erfaringer med seponering (å slutte med) ANTIDEPRESSIVA eller ANTIPSYKOTICA?

nov 17 2016 - 16:02
Hei! Hadde vært interessant å høre deres erfaringer? Jeg har gått på seroquel og zoloft i snart to år. Og vil prøve å redusere. Har lenge hatt 100 mg zoloft og 150 mg antipsykotica/seroquel. Har nå trappet ned noen uker på sistnevnte..Til 125 ca og igår 100 mg. Som jeg skal gå en stund på før evt videre nedtrapping. Litt småsvimmel eller veldig bra mentalt enda. Tips og råd takk! Tror ikke min fastlege er ekspert kanskje, men han vet self om at jeg går ned til 100. Ssri har jeg tidligere gått på i flere år uten effekt. Men fikk likevel ssri igjen for to år diden samtidig med seroquel. Så jeg vet jo ikke hva av de som fungerer hvordan. Men ønsker prøve gå ned el slutte på ssri også.
Avatar

Re: Erfaringer med seponering (å slutte med) ANTIDEPRESSIVA eller ANTIPSYKOTICA?

nov 19 2016 - 02:18
Hei.

Du må bruke lang tid på trappe ned, ellers kan bivirkningene bli store og vare leeenge.
Jeg har ikke greie på hvor lang tid du trenger eller burde bruke, men jeg har brukt alt fra 3 uker til 6 mnd på å trappe ned på mine medisiner. Du har brukt dine så lenge, så jeg ville personlig ville satset på å trappe ned litt og litt, ca hver andre til tredje uke. Zoloft og serquel var to av de med mest bivirkninger for min del, er så deilig å være av de. Ønsker deg masse lykke til!
Avatar

Re: Erfaringer med seponering (å slutte med) ANTIDEPRESSIVA eller ANTIPSYKOTICA?

jan 13 2018 - 14:55
Hva feilet deg?
Til forsiden