Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Erfaringer med Fontex? Evt. annen antidepressiva?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Erfaringer med Fontex? Evt. annen antidepressiva?

mai 31 2013 - 14:37
Jeg lider av panikkangst og en fryktelig slitsom daglig angstpusting. Jeg er nå blitt deprimert, og fastlegen mener det kan være en god løsning å gå en periode på antidepressiva.. har aldri gått på medisiner tidligere, og er veldig skeptisk. Har hørt om mange bivirkninger rundt antidepressiva. Hadde satt stort pris på om noen vil dele erfaringer med meg!

Har slitt med spiseforstyrrelser tidligere også, så er selvfølgelig veldig redd for at medisinen skal føre med seg vektoppgang.. det tror jeg vil gjøre ting vondt verre!
Avatar

Medisiner

juni 2 2013 - 07:34
Synes du skal begynne på medisinene. Og her skal du IKKE høre på andre hva de har brukt eller bruker. Legen har erfaring på dette, og medisiner virker forskjellig på mennesker. Han har også gått ut fra hva du lider av. Jeg bruker en medisin, men det er IKKE sikkert den passer for deg.
Still deg spørsmålet - kan jeg fortsette og ha det sånn? Nei.
Du har gått til legen, altså vil du gjøre noe med problemet ditt.
Birirkninger får du kanskje, men hvis du leser om de først, skal jeg garantere at du får veldig mange. Dessuten, eventelle bivirkninger trenger ikke være så kraftige. Og igjen, sett det opp mot hvordan du har det nå.
Til slutt, gi medisinene en sjans, og går det ikke, kan du bare stopp på de, og eventuelt prøve noen andre.
Til forsiden