Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Erfaringer med Escitalopram?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Erfaringer med Escitalopram?

mars 31 2014 - 22:02
Trodde jeg skulle få Cipralex, men fikk denne. 10 mg, som jeg skal ta en hverdag! Noen som har erfaring om dette medikamente?
Avatar

,

april 1 2014 - 02:59
Det er det samme virkestoffet, bare litt rimeligere :) For meg funker den greit, lite bivirkninger så har vært heldig sånn sett.
Avatar

.

april 1 2014 - 12:02
Greit å vite:) Skal begynne med den i kveld, så får jeg snart time hos psykologen igjen:) Skal bli godt å få tilbake livet igjen!
Avatar

.

april 5 2014 - 15:58
Hadde ingen bivirkinger på meg:) Klarer nå å handle på butikken, og gå turer:) Det klarte jeg ikke før. Fjerde dageen jeg bruker den:)
Avatar

cipralex escitalopram

april 26 2014 - 22:47
Jeg er på dag 10. Starta på 5 mg i ei uke og økte til 10 mg. Hadde litt forsterket reaskjoner den første uka. ER litt bedre nå men er spent på om jeg vil merke noe til økt dose. Skal vist opp på 15 mg...
Har hørt at den skal virke etter 4-6 uker... syns det er lang tid å vente. Jeg vil tilbake til et liv med energi og pågangsmot !!!!
Til forsiden