Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er vi så dumme som ikke får oss fast jobb???????

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er vi så dumme som ikke får oss fast jobb???????

okt 13 2012 - 04:55
Hva er det med oss????????????????????????????????????????
Avatar

Re: Er vi så dumme som ikke får oss fast jobb???????

okt 13 2012 - 10:55
Helt enig..Jeg har søkt flere jobber i hele Norge, og uheldig å få fast jobb.
Avatar

Re: Er vi så dumme som ikke får oss fast jobb???????

okt 13 2012 - 12:45
Jeg er redd for å jobbe. Eller jeg liker å jobbe masse, jeg er bare så redd for de menneskene jeg må jobbe med. Det er alltid noen som er kjipe og ødelegger arbeidsmiljøet, jeg orker ikke å forholde meg til sånne folk. Selv om jeg har forsøkt å få slutt på baksnakking og dritt på jobb, så ender det med at jeg blir svarteper. Og så lurer jeg på om det blir sånn på neste jobb også? Og den etter der og neste der igjen? Jeg vet ikke, og jeg vet ikke om jeg klarer å finne det ut heller. Jeg vil bare få være i fred fra redde mennesker som reagerer med å være kjipe og ekle mot andre.
Så har jeg så dårlig samvittighet fordi jeg ikke jobber og bidrar. Og det er ikke bra for meg å ikke jobbe, ikke bra for psyken og ikke bra for kroppen heller.
Jeg er håpløs, ihvertfall akkurat nå. Jeg har en dårlig dag og "svartmaler" kanskje mer enn nødvendig. Jeg må vel bare kaste meg ut i det igen, selv om jeg er redd og det gjør vondt.
Avatar

Re: Er vi så dumme som ikke får oss fast jobb???????

okt 13 2012 - 18:38
jeg har lært at det er lurt å ligge litt lavt i terrenget, ikke alltid si hva man mener i alle sammenhenger, ofte er det sånn at folk ikke tåler sannheter direkte. Det kan være lurere å få ut sin frustrasjon ved å snakke til noen du er trygge på om hvordan du føler det. Det er ikke nødvendigvis baktaling. Ikke alltid kan en få gjort så mye med miljøet , man må bare prøve å klare seg sjøl, å beskytte seg sjøl.
Avatar

Re: Er vi så dumme som ikke får oss fast jobb???????

okt 22 2012 - 11:11
man skulle nesten tro det! Jeg har lite lyst til å begynne å jobbe, men penger må man ha. var på 2 intervjuer for rundt 3 uker siden (på en mandag) og jeg skulle få beskjed om jeg fikk den eller ikke iløpet av den uken. Enda ikke hørt noe! eneste jobben jeg har hatt er tilkallingsvikar og aldri fått jobb av intervjuer jeg har vært på!
Avatar

Re: Er vi så dumme som ikke får oss fast jobb???????

okt 22 2012 - 11:42
Dette er kanskje mest svar til siste innlegget her men.
Jeg har jobbet litt administrativt for et bemannings byrå. Dersom en potensiell arbeidsgiver ikke tar kontakt når de lover er det OVERHODE IKKE NEGATIVT Å RINGE. Jeg føler jeg må si det igjen. DET ER OVERHODE IKKE NEGATIVT Å RINGE.
Og enda jeg vet dette tar jeg meg selv i å føle at jeg "bare maser". Men faktisk, når du sitter i den andre ended, blir du litt glad for at "jobben blir gjort av seg selv". Og man føler seg tryggere på at den som ringer er oppriktig engasjert for å jobbe.
Ofte er det greit å alliere seg med noen(mamma om man ikke har samboer eller andre nære) som kan minne en på at 'Skulle ikke de du var på intervju hos ringe tilbake innen i dag?'. For da får du et lite 'push' på at det ikke er du som er utålmodig/paranoid/etc. Og da burde du si til deg selv 'NÅ ringer jeg'.
Til forsiden