Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er redd og usikker hva jeg skal gjøre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er redd og usikker hva jeg skal gjøre

juni 23 2021 - 23:35
Jeg er nå i en situasjon der at jeg uansett hvor mye jeg prøver ikke klarer å si i poliklinisk behandling hvordan jeg faktisk har det, klarer heller ikke vise det med kroppsspråk, skrive og vise osv. Men jeg trenger virkelig å få hjelp og den behandlingen jeg trenger for å kunne bli bedre.
Jeg er der nå at jeg vurderer å be om innleggelse på psyk i håp om at det da kan bli en nøkkel for videre behandling poliklinisk. For en innleggelse ser man man enn 45min i uka, i tillegg kan man da bli i større grad konfrontert på en måte om de ser noe. Ansatte på døgnenhet kan da kanskje klare å få frem mer om hva som skjer når situasjonen står på, ting jeg ellers kanskje ikke ville ha klart å fortelle eller noe selv helt forstår. Funn på døgnenhet vil da kunne brukes videre i poliklinisk behandling. Men jeg synes det er så enormt vanskelig å skulle be om å bli frivillig lagt inn på eget intitiativ. En innleggelse er ikke det letteste å be om akkurat. Jeg også redd og stressa for hele situasjonen rundt dette. Hva om de ikke ser det nødvendig, ikke syk nok, eller hva utfallet vil bli. Eller hva med konsekvenser i etterkant. Jeg er så redd og stresset og usikker, det er så vanskelig. Redd jeg ikke mestrer dette, men aner ikke hvordan jeg ellers skal få frem hvordan ting faktisk er og da som kan gi meg videre nødvendig hjelp poliklinisk senere..
Avatar

Re: Er redd og usikker hva jeg skal gjøre

juni 24 2021 - 10:11
Det er ikke sikkert en innleggelse hjelper på denne situasjonen. Har du noen familiemedlemmer eller nære venner som kan være med til behandleren din og forklare det du ikke klarer å få frem selv?
Avatar

altså

juni 25 2021 - 13:21
jeg ville høre på tdsmhd
be om en innleggelse
for du argumenterer godt
for det positive ved det
jeg har mange bak meg
selvsagt er det tøft
å være innlagt også
men summa sumarium
det er mest positivt
lykke til da ;)
Avatar

Re: Er redd og usikker hva jeg skal gjøre

juni 26 2021 - 00:14
Hei,takk for svar
Til forsiden