Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er livredd for alvorlig sykdom som als osv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er livredd for alvorlig sykdom som als osv

mai 6 2020 - 10:15
I de siste dagene har hele kroppen opplevd muskel spenninger. Særlig er det på lår og bein. Merker at det stikker og i armene også.
Når jeg Googler så er det typiske symptomer av leamus i tillegg til det har jeg litt brennende følelse under foten.

Jeg slitt med søvn i det siste, konstrere meg, syns livet er vanskelig akkurat nå og har det litt tøft. Kan angst være såpass kraftig og gi fysiske symptomer? Trodde alt var kun mentalt.
Avatar

Hei

mai 6 2020 - 12:51
Muskel spenninger er vanlig ved angst også! Det får iallefall jeg. Har også spenninger i legger og lår om jeg tenker formye eller puster feil. Det samme gjelder stikkinger i armer og ben. Legen min sa iallefall at det ikke var alvorlig. Og siden jeg har hatt det i flere år så regner jeg med at jeg hadde strøket med for lengst om det var farlig :)
Leamus kan en få overalt på kroppen også! Jeg har hatt det både i armer, ben, fingre, øynelokk osv! Og det får jeg spesielt om jeg bekymrer meg mye.
Den stikkingen under benene dine har jeg også hørt flere ha spesielt om de har sovet dårlig! Er flere jeg jobber nattevakt med som må gå rundt når de blir trøtte fordi det stikker under bena. Så det kan godt være derfor du også har det siden du sover dårlig.

Angst har maange fysiske symptomer også! Med meg så har jeg flere fysiske symptomer enn psykiske om jeg kan si det :) og når en blir skremt av de fysiske symptomene blir de forverret. Og husk at konsentrasjonen også kan bli dårligere om en har angst.

Jeg tok mange blodprøver for å sjekke om jeg hadde jernmangel, lavt eller høyt stoffskifte osv. (pga svimmelhet, trøtthet, prikking/stikking i armer og ben osv). Men alle blodprøver var fine. Så da kan ikke de fysiske symptomene mine være så farlige tenker jeg :)

Jeg tenker alltid at om jeg våkner frisk og fin, og de fysiske symptomene ikke kommer før etter jeg har stått opp, så kan det ikke være annet enn angst :)

Håper at du blir snart frisk igjen, syns synd på deg! Jeg tenker også om du var alvorlig syk så hadde du vært enda mer dårlig og ikke vært oppegående. Det tenker iallefall jeg alltid om meg selv :) lykke til ❤️
Til forsiden