Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er jeg alene? Sosialangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er jeg alene? Sosialangst

des 9 2021 - 13:43
Har i mange år slitt med en form for sosial angst. Som gjør at jeg ikke klarer å være med noen, til og med å være med min familie sliter jeg med. Sitter derfor fast foran skjermen på rommet mitt. Siste tryggeste plassen min er huset, går jeg på butikken, jobb, reiser vekk er det akkurat som om kroppen min går i en annen profil/modus, som gjør det mye vanskeligere å gjøre noe. Svimmelhet, hukommelsestap, og sliter med å få med ting er symptomene jeg har klart å finne fram til nå i denne modusen. Er det bare jeg som er redd og stresset overfor absolutt alle personer i denne verdenen?
Avatar

hmmmmm

des 10 2021 - 01:17
sosial angst
er helvete på jord
for vi mennesker
er jo avhengige
av samspillet
med andre mennesker
vi kommer ikke unna det
det er dermed logisk
hvilken kattepine dette er
håper du har beroligende å ty til
når det hele er som verst da <3
Avatar

Sosialangst

juli 18 2022 - 10:11
kan være ganske ille. Jeg hadde veldig sterk sosial angst når jeg var tenåring og i begynnelsen av 20- årene. Ja, da unngikk jeg alle så godt jeg kunne(i forhold til være sosial), bortsett fra at jeg møtte opp på skole og studier, det var ingen skolevegrere den gangen tror jeg, som nektet å dra, det var liksom ikke noe alternativ. Jeg fikk også panikkangst når jeg tok T banen, var på treningssenter, butikken og andre steder man møter mennesker. Så var det noen tilfeldigheter som gjorde at det begynte å "løsne". Jeg var fortsatt plaget av sosial angst, men det ble gradvis bedre. Mye av det jeg fikk angst for skjønner jeg ikke lenger, siden det nå har forsvunnet helt

Ønsker deg lykke til!

Til forsiden