Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er i ferd med å knekke helt sammen.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er i ferd med å knekke helt sammen.

juni 20 2013 - 19:59
Jeg har oppkastfobi, kraftig, lammende oppkastfobi, og generell angst. Alt blir verre i perioder med mye stress. I januar ble jeg gravid, og siden har jeg vært grenseløst kvalm. Har heldigvis noen gode perioder, men er stort sett dårlig hver eneste kveld. I tillegg har jeg fått alle plager i boka, besvimelser, svimmelhet, hodepine, hetetokter, økt spyttproduksjon, bekkenproblemer, strekkesmerter osv osv. Jeg går i et konstant vakum av smerter og kvalme og er så sliten at jeg nesten ikke henger sammen.

I tillegg har det vært enormt mye styr med mormor, operasjoner, sykehusinnleggelser osv, og det på toppen av graviditeten og plagene har gjort at det nå er alt for mye for meg. Jeg skjelver av angst hver eneste kveld, våkner like sliten som da jeg la meg, angrer på at jeg ble gravid. Jeg virkelig hater å være gravid! Hater, hater, hater det! Jeg kjenner nesten ikke noe glede over å skulle få et barn lenger, for depresjonen og angsten er i ferd med å drepe meg sakte, men sikkert.

Går til psykolog, men det hjelper ikke bittelitt engang. Ingenting hjelper. Jeg vil bare ha en slutt på alt av smerter og kvalme, angst og depresjoner. Jeg vil ha igjen meg selv, humøret mitt, smilet mitt. Er bare i uke 24, så enda en veldig lang vei å gå før ting blir bedre. Nå i kveld har jeg vært uggen siden rundt middagstid. Det har jeg vært hver dag hele uka, for jeg tåler ikke varme lenger heller. 20 grader, og jeg spyr nesten av kvalme. Men nå i kveld kjente jeg det i magen og, ikke bare brystet og halsen som jeg pleier. Kjenner det enda, selv om jeg har tatt kvalmedempende, og angsten er i ferd med å ta fullstendig overhånd. Mannen min er totalt nyttesløst når det gjelder angst, han takler det ikke. Så jeg har ingen å snakke med for å roe meg ned heller.
Avatar

Svar

juni 22 2013 - 00:36
Stakkar deg. Slik skal du ikkje ha da, ta kontakt med lege , få deg ein ny psykolog. Du treng hjelp til å takle dette. Finn ein psykolog du er på bølgelengde med og som er lett å åpne seg for, kjemien må stemme ( da veit eg av erfaring). Har du mulighet prøv ein homeopat som kan hjelpe deg med både kvalme og angst.
Og har du ein flink fastlege skal han og følge deg ekstra tett opp gjennom svangerskapet slik at du får et bra svangerskap tross alt !
Klem fra meg til deg.
Avatar

vanskelig graviditet

juli 28 2013 - 23:36
Stakkars deg jeg vet ganske godt hvordan du har det. Man kan av og til føle at den kommende verdensborgeren tar fullstendig over hele deg både fysisk og emosjonelt
Etter egen erfaring så råder jeg deg til å få fastlegen til å utrede deg skikkelig for å utelukke andre sykdommer. Jeg selv slet med 2 krevende sykdommer i tillegg til graviditeten og kroppen min taklet det rett og slett ikke. Det hele endte med planlagt keisersnitt i uke 32,5 og jeg fikk en nydelig liten gutt.

Finn deg en ny psykolog som du kan snakke med om alle de kaotiske tankene som du sikkert har. Angående kvalmen så kan du prøve ingefær.

Ta gjerne kontakt med meg hvis du vil.
Mvh
En som har vært der.
Til forsiden