Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det slik?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det slik?

mai 28 2019 - 20:51
Er det slik alt skal være.skal man lide år etter år.skal man lide til det uendelige.jeg vet det er begrenset hvor mye andre kan gjøre for en.det er begrenset hvor mye familie og psykolog hvor mye som kan hjelpe.min psykolog skal være Gud for meg.han skal være trollmann fra oz.han skal helbrede.han sier han ikke er Gud.jeg er så redd jeg aldri blir bedre.det er noe mørkt demonisk plantet i meg.hva gjør jeg egentlig.hva skal jeg gjøre hvis dette er min skjebne.kanskje er meningen jeg skal lide og ha det miserable.jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg lenger.det er så mørkt.er dere redde dere aldri blir bedre
Avatar

Føler med deg..

mai 28 2019 - 20:58
Jeg har det helt likens akkurat nå, og jeg er livredd for at jeg aldri skal bli bedre.. jeg vet heller ikke hva jeg skal gjøre.. så jeg føler med deg!
Jeg har ikke så mye positivt å si men jeg sender hvert fall over en klem.
Avatar

Hei

mai 28 2019 - 21:13
Sender klem tilbake.det er skummelt å tenke på.er det slik dette forblir for alltid
Til forsiden