Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det flere som har det sånn?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det flere som har det sånn?

aug 6 2009 - 15:11
Når jeg er ute med venner og sånt (som har blitt sjeldnere for tiden) så føler jeg at jeg ikke passer inn. Alle dømmer meg. Det er ikke sikkert at det er sant, men det føles sånn. Jeg sitter som regel inne, fordi ute så forstår de ikke, de dømmer og ser ned på meg.
Jeg er bulimisk, og har diverse fobier som gjør det vanskelig å være sammen med folk, spesielt som jeg ikke kjenner så godt.

Er det flere som har det sånn?
Isåfall, hva gjør du med det? Jeg vil gjerne komme over det.
Avatar

Re: Er det flere som har det sånn?

aug 6 2009 - 20:08
Omgå kun personer du klarer?

Jeg har liknende problem da jeg ikke tåler syn av alkohol eller berusete personer.

Om du vil komme over det, så er jeg til liten hjelp, men la meg forsøke.

Hold deg alltid i nærheten av minst en person du kjenner godt, vit at denne personen vil være der for deg om det er noe.

Ikke vær redd for at andre kan reagere på dine fobier. La dem le, la dem se rart eller pokker hva. Det fins da vel langt merkeligere personer enn deg?
Og om du er verdens mest merkelige person. Så er det jo fremdeles herlig at vi alle ikke er like. Når det kommer til gjennomsnittet, så er nok du ikke på det. Hva med å finne ut hva gjennomsnittet faktisk er? Så er det kanskje din tur til å le av dem. Fobiene er vanskelig å svare på da du ikke spesifiserer, men. Jeg sier behold dem, lær deg hvordan behandle dem, og unngå at du får ubehageligheter pga. dem.


Hvorfor skal andre få bestemme din lykke?

Du er langt bedre enn dem.
Til forsiden