Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det «bare» angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det «bare» angst?

nov 28 2019 - 20:45
Hei. Jeg har store problemer med å akseptere symptomer på angsten. Jeg har gad, helseangst og panikkangst. Hadde min siste time på dps i oktober etter uker uten angst og god hjelp fra psykologen min. De siste par ukene har det begynt å skje noe igjen, noe som for meg er vanskelig å akseptere som angst. Det føles ut som jeg har konstant dott i hode, klarer ikke være fokusert, har hodesus og når jeg er i ferd med å sovne/ har sovnet føles det ut som hode og jeg visner bort og jeg skvetter til i full panikk. Hjertet hamrer og jeg blir livredd.

I natt skjedde det noe: Rundt kl 04 våknet jeg opp med en svimmelhet jeg aldri har kjent på før jeg klarte ikke å ligge nede eller bevege meg uten at rommet gynget, jeg ble også veldig kvalm. Da dette ikke ga seg ringte jeg til legevakta hvor jeg fikk beskjed om at dette hørtes ut som krystallsyken, uten at de hadde sjekket meg selvsagt. De hadde mye å gjøre og jeg ble anbefalt å oppsøke fastlegen kl 08.00. For meg var dette de lengste timene jeg har opplevd. På legekontorer tok de tester og blodprøver uten store funn, men pga nakkestivhe, svimmelhet og kvalme med oppkast ble jeg fraktet til sykehuset. Der ble jeg undersøkt av lege, nevrolog, øyelege, ØNH og tatt MR av hodet, i tillegg til mange blodprøver. Alt var fint! Dette er jo selvfølgelig veldig bra, men jeg sliter med å akseptere at dette «bare» er angsten som har kommet fram i en annen form. Jeg veit at jeg har spent kjevemusklatur og anspent nakke etter mye spenninger. Ble anbefalt å oppsøke en kiropraktor, så har allerede fått time i morgen.
Dette ble mye info, men trenger sårt litt tanker rundt dette. Kan det virkelig bare være angst? Hvordan kan jeg ha angst når jeg sover? Dette er så utrolig ubehagelig og jeg er redd dette skal ødelegge søvnen min. Jeg som endelig hadde begynt å bli bra! ????
Avatar

Re: Er det «bare» angst?

des 3 2019 - 02:37
Angsten kan gjøre det mest utrolige med kroppen. Jeg sliter med helseangst selv, og sliter selv med å forstå at angsten kan gjøre så mye med kroppen. Jeg har også våknet på natten av angst. Du føler du begynner å bli bra, men angsten ligger nok fortsatt i underbevisstheten
Avatar

hello

des 4 2019 - 03:56
du kan definitivt ha angst når du sover også
jeg fikk høre ved en av mine mange innleggelser
at jeg lå som en spent bue
konstant på vakt - i angst
jeg merker også når jeg våkner
kroppen er sykt stiv og vond
jeg har ligget anspent hele natten
det er ikke uten grunn
jeg først sovner
når jeg holder rundt en stor kniv
jeg ligger med hver natt
den er rett og slett
en forutsetning
for søvn
håper ting ordner seg for deg
stå på ;)Til forsiden