Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det angst?

sep 27 2021 - 13:28
Har gått rundt med mye forskjellig ubehag og symptomer et par uker nå, spesielt trykk i hodet.

I går fikk jeg to støt i hodet, kjennes ut som det starter i bakhodet på høyre side. Et øyeblikk blir jeg som lammet og det kjennes ut som tunga mi vrir seg. Kjenner nå konstant på dette punktet i bakhodet og er redd det skal skje igjen. Ringte legevakta som mente det var diffuse symptom og så lenge jeg snakket og kunne bevege meg som vanlig var det ikke noe å være redd for. Nå må jeg hele tiden bevege på hodet for at det ikke skal skje igjen.
Rart angstsymptom? Må ta flere sjekker hos lege men tyder mest på angst..
Avatar

Re: Er det angst?

sep 28 2021 - 11:02
Uff, det høres ikke godt ut. Det kan hende det er angst. Jeg har hatt angst så lenge jeg kan huske, og min angst type er ikke så vanlig heller. Den sitter i kroppen, men ikke i det mentale. Altså jeg blir ikke redd for noe, men opplever sterke fysiske reaksjoner, smerter og anfall daglig. Det du beskriver kan minne om noe tilknyttet til en angstlidelse, men jeg er ikke noe helse profesjonell, så vil ikke uttale meg for mye. Jeg syntes likevel du skal ta det opp med legen din, og også sjekke andre årsaker, slik at du finner ut av det og får den behandlingen du trenger.
Til forsiden