Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det angst bare å gå frem og tilbake på samme plass i friminutt?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det angst bare å gå frem og tilbake på samme plass i friminutt?

jan 17 2020 - 13:16
Hva betyr det at noen går frem og tilbake i friminutt? Bare gå på samme plass frem og tilbake som å gå i en rett linje.

Jeg gjorde det i 3. klasse, var det angst som jeg prøvde å kontrollere? Jeg sluttet med det i 4. klasse og sto heller med skoledøra fra den tiden.

Altså, men jeg har ikke angst , men det var det jeg gjorde. Nå er det litt verre da, mer som blitt overført til noe annet som begrenser veldig for sier ikke i fra om så mye. Får ikke til å si alt bestandig at det blir som oftest bare korte svar. Jeg unngår en del for å slippe å kjenne på en uvell følelse, men å unngå gjør det ikke akkurat bedre fordi problemet vil bare fortsatt være der når man senere kommer i en ny situasjon som kreves noe sosialt. Da kan det problemet eller angsten hvis de er det være verre

(Jeg er voksen nå)
Avatar

Svar til isolertjente.

jan 19 2020 - 01:48
Jeg var en sånn elev som gikk for seg selv. Jeg var ikke nødvendigvis så dårlig på skolen. Jeg taklet ikke det sosiale veldig godt ikke barne, ungdom eller videregående skole. Jeg var en ensom person det som på engelsk kalles en Loner. Det var klassefesten og ungdomsklubber jeg følte meg ikke hjemme i sosialesamenkomster. Jeg blir veldig stresset i mange sosiale situasjoner fortsatt i dag er det vanskelig. Jeg er også voksen.
Avatar

Re: Er det angst bare å gå frem og tilbake på samme plass i friminutt?

jan 19 2020 - 17:22
Klassefester-bursdager har gått bra for meg. Men det var jo barnebursdag og sånn da er mest lek da og som regel noe organisert. Så gikk helt fint det da med meg. Gikk du bare akkurat samme plass ? Jeg husker at det var en dag noen hadde slått seg så alle sprang til en klynge rundt. Jeg så på det og ville gå bort dit å se, men da måtte jeg bryte gå mønsteret mitt så jeg kunne ikke. Gikk bare frem og tilbake i mønsteret mitt
Avatar

Re: Er det angst bare å gå frem og tilbake på samme plass i friminutt?

jan 19 2020 - 22:21
Jeg gikk ofte litt sånn der for meg selv ikke nødvendigvis på samme plass. Har du noen gang tenkt på hvorfor du gikk på samme plass?
Avatar

Re: Er det angst bare å gå frem og tilbake på samme plass i friminutt?

jan 21 2020 - 08:49
Nei jeg bare gjorde det. Men var bare 3 klasse det var akkurat sånn. Litt oppi skolen trengte det ikke alltid være på samme plass som deg %:)
Avatar

Hei

jan 23 2020 - 15:35
Ja det er det..starten ihvettfall på noe som bare utvikler seg med årene
Til forsiden