Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er angst en sykdom?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er angst en sykdom?

juni 26 2018 - 15:43
Er angst en sykdom. For meg virker det som det er en del av min personlighet. Er i dag 58 år og hatt angst i alle dager. Medfødt og en del av meg. Har prøvd å riste den av meg men virker som angsten rett og slett er en kroppsdel.
Avatar

Re: Er angst en sykdom?

juni 26 2018 - 17:43
Veldig interessant, Vestfold38! Har ikke hørt om MCT før!
Avatar

Angst/frykt er i oss alle sammen.

juni 26 2018 - 19:08
Om det er en sykdom er ett annet spørsmål. Hindrer det deg i å leve det livet du lever eller vil leve så vil jeg si at det er en sykdom. Jeg er 33 år, og har alltid bært med meg angst. Til tider helt lammende for meg og mitt liv, men har lært mye på livets vei om akkurat angst. Og angst er en følelse vi alle har av og til. Problemet er når vi begynner å lete etter årsaken til angsten å vi ikke finner noe svar. Da dikter angsten opp ett svar som vi tror på. Noe som igjen gjør at angsten vokser seg stor som ett fjell du ikke ser toppen av.

Å akseptere at angst/frykt er en del av oss og bare la den gjøre det den gjør, er oppskriften på at den ikke skal hemme deg og ditt liv. Jeg vet at angsten som er i meg er Der, om jeg vil eller ikke. Så jeg slipper bare taket, kontroll er ikke så viktig. Bare kjenner på den, aksepterer at den er der å lar den være. Da utvikler den seg ikke til å bli lammende for min del. Jeg sier ikke at dette virker for alle, men for meg virker det.
Avatar

Rambotnik

juni 27 2018 - 21:26
Likte svaret til Rambotnik kloke gode ord.
Avatar

Re: Er angst en sykdom?

juni 27 2018 - 22:20
Takk :)
Avatar

Re: Er angst en sykdom?

des 24 2018 - 00:04
Enig! Kloke ord:)
Til forsiden