Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensomhet,angst å nervøs!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomhet,angst å nervøs!

feb 28 2022 - 09:48
Hei!
jeg er en mann på 47år fra nord Trøndelag. jeg har vært plagget med angst og depresjon i flere år. sliter i perioder, men siste halvåret har alt bare vært være, veldig ensom og har angst og nervøs. føler meg så veldig ensom og trist, ser at kroppen skjelver i perioder, veldig nervøs før å møte nye mennesker og snakke med dem. har gått på Wellbutrin i et halvt år nå, føler liksom ikke det hjelper så mye. litt redd for å begynne på annen medisin grunnen bivirkninger. er det noen her inne som lider, eller har lid av samme problem. som kan dele erfaring, eller dele gode råd?
Avatar

Re: Ensomhet,angst å nervøs!

feb 28 2022 - 13:54
Hei Kjell. Dame fra nord Trøndelag her. Jeg kjenner på mye av det samme som deg. Har nok merket mye mer på dette etter at man måtte holde seg litt mer hjemme og avstand til andre folk mtp pandemien. Jeg bruker ikke noe medisiner. er redd for bivirkninger. har ikke noen gode tips eller råd, men vil bare si deg at du ikke er alene:)

Avatar

Svar

mars 10 2022 - 20:43
Alle har positive og negative sider.Andre er ikke ute etter deg.Tenk på de som sliter mest:uteliggere,i krig osv.Det kan kanskje hjelpe litt å tenke sånn.Jeg får iallefall hjelp av å tenke at visse personer ikke er ute etter meg.Det hjelper meg å tenke at jeg på en måte ikke er verdens sentrum.
Til forsiden