Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Enda en våken natt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Enda en våken natt

nov 30 2013 - 00:52
Flere som ligger våken pga angst nå? Har hatt to kjempe fine dager hvor formen har vært på TOPP og har jeg kjent tegn til angst eller redsel for sykdom/død har jeg klart å dytte det vekk raskt.. Har virkelig NYTT det!men nå klarer jeg ikkemdytte det vekk:/ føler meg rar i kroppen, halsen føles trang og det er tungt å puste, prikkinger i armene, blir redd jeg.. Savner tilbake til meg selv før jeg fikk denne angsten! Dette her er grusomt. Skjønner ikke hvordan jegnklarte å dytte vekk angsten di to dagene som var men nå virker det umulig.
Avatar

generell angst

nov 30 2013 - 02:21
Har ikke helse eller dødsangst men generell angst. Er ofte våken om natta så om du vil kan du skrive til meg. Sitter nok oppe noen timer til...
Avatar

Våken i natt jeg og

des 3 2013 - 00:57
Sliter og forferdelig med angst, og har bare blitt verre og verre. Hver kveld og natt er et mareritt.. Jeg har emetofobi(angst for å kaste opp) og da spesielt angst for omgangssyken..
Til forsiden