Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En herlig dag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En herlig dag

des 9 2012 - 21:17
Jeg har de siste uken merket at angsten har økt og depresjon var på vei. Våknet opp i går med angst, tok tablettene mine og dro på jobb. Hadde en travel, men fin vakt i går. Så våknet jeg i dag og følte tilfredshet,rolig og uten angst:) dette har vært en herlig dag selv om jeg ikke har gjort noe spesielt. Jeg har tatt en fridag fra lesing til eksamen, hadde fri fra jobb og har ligget i sengen i hele dag og sett på tv og nytt varmen og et kaldt glass cola.

Når ukene og dagene blir tøffe, ta dere en fri dag og gjør ingenting:) dytt den dårlige samvittigheten vekk, det gjør ingenting om kjøkkenet ser ut som et kaos, at skittentøyskurven er full eller at eksamenen nærmer seg!! Ting kan vente til en annen dag:)

Det nærmer seg jul og hos meg er det snø:) Jeg har i dag hatt en fin dag og verdsatt de små tingene; snø, telys, sjokolade, en god seng, greys anatomy og cola. Håper dette var en bra dag for andre enn meg også:)

P.s dette er mitt første innlegg noen sinne:)
Avatar

:]

des 9 2012 - 21:26
Så flott at du fant en løsning som passer for deg. :)
Kjenn ekstra godt på følsen av tilfredtshet.
Glad på dine vegne.
Avatar

:)

des 9 2012 - 21:58
Hørtes fint ut :)
Avatar

:)

des 10 2012 - 20:06
Har selv også bare sett på serie i heøgen og har stort sett ligget på sofaen. Jeg følte meg ikke spesielt glad av det, men det var deilig og avslappende å få litt fra tunge tanker og arbeidsstress :)
Til forsiden