Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En evig vond sirkel..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En evig vond sirkel..

okt 24 2018 - 14:53
Vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget, vet heller ikke hvorfor jeg skriver det. Men kan være godt å få en utblåsning blant andre mennesker som forstår.

Jeg har i snart 5 år slitt veldig med angst, og har hatt alle mulige angstsymptomer som er skremmende. Jeg har gått på medisin, men kuttet det ut da jeg følte meg bedre. Angsten kom nok engang igjen, så denne gangen prøvde jeg ut hypnoterapi. Å skal jammen si at hypnoterapien hjalp, var HELT angstfri i lange lange tider, følte meg som et nytt menneske. Helt til det smalt, og denne gangen har det smelt skikkelig. Jeg som har følt meg så frisk, jeg begynte å kjenne meg som et vanlig menneske igjen.. Nå er jeg tilbake i den vonde sirkelen der jeg kjenner på symptomer dag inn og dag ut, fra jeg står opp til jeg legger meg. Nå har jeg fått skrevet ut antideppresiva igjen, og er henvist videre til psykriatrien. Dette føles ut som et kjempe nederlag for meg, da jeg følte jeg endelig hadde kontroll over livet mitt igjen. Jeg føler de rundt meg ikke forstår hvor vanskelig det er å gå å kjenne på dette hverdag, og hvor tungt det faktisk er.. '' Det er bare angst '' jo da jeg er smertelig klar over det, og det er det som gjør det så vondt. Har aldri følt meg så alene som det jeg gjør nå.

Ble kanskje et litt langt innlegg dette, men det er alltid godt å lette litt på hjertet.
Noen som har noen gode råd for å ikke ta dette ''nederlage'' så tungt?
Avatar

Re: En evig vond sirkel..

okt 24 2018 - 16:33
Hei.

Jeg tror ikke du skal se på det som et nederlag.

Angst kan komme av mange årsaker, Selv opplever jeg at angsten plutselig kommer, så blir den borte noen dager. Jeg tar ikke dette som et nederlag, men et bevis på at kroppen min reagerer.

Avatar

Hei du.

okt 24 2018 - 18:06
Kjenner meg så igjen... Det er et skikkelig nederlag og det tar over livet ditt sakte, men sikkert..
Avatar

En evig vond sirkel..

okt 26 2018 - 18:36
Jeg har nå slitt med ekstrem angst i 1 år. Noen dager som er litt lettere, og jeg har trodd at nå blir det bedre og antidepressiva som jeg bruker endelig begynner å virke. Men så smeller angsten til igjen i mange dager uten pause. Blir ikke borte, bare litt lettere noe dager. Har etter lang tid gitt opp å håpe på at cipralex skal hjelpe. Venter nå på å få time hos psykiater, men kan sikkert ta litt tid. Jeg skulle ønsket at det fantes medisin som kunne hjelpe oss som sliter med angst/tvangstanker. Jeg kan ta 10 mg sobril av og til, og den hjelper, men kan ikke bruke den for ofte.
Avatar

Re: En evig vond sirkel..

nov 10 2018 - 23:01
Kjenner meg godt igjen. Har selv hatt stor nytte av terapi, sammen med "kurer" med valium i sykluser på to uker. Det fjerner ikke angsten, og det er heller ikke formålet, men det tar brodden av ting.
Til forsiden