Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En av de dagene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En av de dagene

mai 4 2019 - 20:42
Alt er svart.Det er lørdagskveld og jeg er hjemme.Jeg kunne hatt egen familie vært gift hatt barn hatt karriere.Jeg kunne vært ute på byen senere i kveld hatt det gøy istedet er jeg i mørket hjemme med alt det tapte og angsten blir så sterk angsten gir seg ikke og det er svart vet ikke hva jeg skal gjøre jeg blir så fortvilet av alt av hvordan livet ble hvordan ting ble hvorfor lider jeg år etter år hvorfor er det ingen meg den indre smerten gir seg ikke i dag er en dårlig dag angsten er så skummel føles jeg blir slukt det er noe stort og skummelt her jeg er så redd veldig redd hva skal jeg gjøre jeg er taper det er ingenting her taper i livet og verdiløs.hva skal jeg gjøre har noen av dere råd hva jeg skal gjøre jeg blir slukt av angsten
Avatar

Re: En av de dagene

mai 4 2019 - 23:03
Angst er en naturlig reaksjon på fare. Vet du hva du er redd for?
Avatar

Hei

mai 4 2019 - 23:11
Det er så mye jeg har tapt gjennom årene mye tap så mye tap av ting andre tar for gitt enkelte.i dag er veldig dårlig dag mye angst
Avatar

Re: En av de dagene

mai 5 2019 - 00:46
Hva har du tapt?
Avatar

Hei

mai 5 2019 - 01:17
Sykdom preget mye sv oppveksten min det å gifte seg ha karriere ha barn venner flere som forsvant.det er så mye sorg så det er det som er vanskelig å ha psykiske lidelser også denne sorgen og tapet side ved side.Hverdagene mine er at det er ikke ett meg der hvor det skal være ett meg.Det er så frustrerende at det er ikke ett meg der så uansett hva slags beskrivelse man gir av hvordan jeg er så er det ikke ett meg bare splittelser.
Avatar

Hei

mai 5 2019 - 01:24
Limbeck føler du ofte på mye tap og sorg også.
Avatar

Re: En av de dagene

mai 5 2019 - 03:16
Jo. Jeg gjør det. Jeg får ikke livet til å fungere. Så jeg fortsetter og snubler meg videre.
Avatar

Hei

mai 5 2019 - 04:10
Jeg er samme sted Limbeck og man føler seg som taper at man er mislykket.jeg skammer meg mye fordi jeg sliter
Avatar

Re: En av de dagene

mai 5 2019 - 07:39
Jeg vet ikke hva jeg skal si. Verden er så merkelig. Mennesker er så merkelige. Jeg tror det er ingen eller ytterst få som ikke er i mot meg. Det er derfor jeg liker hunden min og datamaskinen min. De vil meg ikke noe vondt. De kan jeg være trygg på.

Jeg har prøvd å snakke med noen av de behandlerene jeg har hatt men hele samtallen blir helt tullerusk. En gang ba jeg behandleren ikke si noe men bare lytte, og aldri si noe om temaet. Hun holdt ikke det.

Helvetes verden.
Avatar

Hei

mai 5 2019 - 13:23
Enig med deg at verden er rar og at alt rundt er rart.Syns det er bra at du har hunden din som alltid er på din side.jeg sliter med å stole på mennesker.jeg tror ikke behandleren din mente noe vondt.det temaet du pratet om måtte ha vært såpass viktig at behandleren måtte ta det opp igjen.dett er vanskelig når man ikke stoler på mennesker.Jeg syns verden er ett vanskelig sted når man ikke stoler på. mennesker.Mennesker svikter.
Avatar

Til akershusøst

mai 6 2019 - 12:19
Jeg tviler ikke på at du har vært gjennom ting og har ditt.det jeg merker på andre innlegg fra deg er at du er krass og streng mot andre fordi de ikke takler ting på samme måte som deg.det er bra du har din måte å få det bedre på men det kan være mange som ikke klarer det som deg.betyr langt ifra at andre er svakere enn deg men at andre rett og slett ikke er i stand til.du er rask med å kritisere andre men hva med deg selv da.har du tenkt hvordan du er selv?hvordan du er som menneske og hva du kan endre ved deg selv.det letteste er å dømme andre.det er ikke bare på mine ting du har angrepet men ser utifra andre også.du er for krass og du dømmer for fort andre.alltid hvordan andre er jeg ser både på min og andres.respekter folk er forskjellige og takler smerte forskjellig alle er ikke deg .ha litt forståelse for andre som sliter også uten å beskrive mennesker som det ene el det andre.
Avatar

Akershusøst

mai 6 2019 - 12:50
Jeg tviler ikke på at du ikke har dine problemer men jeg får en følelse at du tenker fordi du takler på en måte så skal alle andre det og.vi har alle forskjellige problemer har og våre måter og takle ting på.måten du takler ting på trenger ikke være riktig for alle andre her.kanskje du også bør tenke hva du selv kan endre på når du skriver her for det letteste er å fortelle andre og dømme andre.jeg har merket at du også har kommentert krass til andres innlegg men husk oppi alt dette vi er forskjellige og har forskjellig syn på verden.fordi du har funnet din måte å takle på betyr langt ifra at andre er svakere men at man ikke takler det på samme måte av forskjellige årsaker.
Til forsiden