Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Elektrosjokkbehandling

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Elektrosjokkbehandling

mai 17 2013 - 22:35
eller Elektrokonvulsiv terapi. Noen som har erfaring med det ? Er dere blitt tilbudt det av lege/terapist ?

Jeg sliter med depresjon og angst, så jeg vet ikke om dette kan være noe ?
Avatar

drit i det

mai 20 2013 - 03:28
søk en healer med seriøs intensjon eller en sjaman. hold deg for guds skyld unna psykiatrien
Avatar

ECT

mai 20 2013 - 15:14
Dette er selvfølgelig en avgjørelse du må ta selv. Selv ble jeg såpass skremt då jeg så en deansk dokumentar produsert av DR som ble sendt på NRK for noen måneder siden. Der var det flere personer som påstod de hadde fått varige problemer med hukommelsen etter elektrosjokk.
Avatar

Til innil@at@heart

mai 20 2013 - 15:30
Må si jeg blir veldig provosert av et slikt råd. Å fraråde folk å oppsøke hjelp fra psykiatrien for samtidig å skulle ha dem til å skulle oppsøke en religiøs behandling er direkte uansvarlig. Dette er en mentalitet man finner igjen i sekter. Sier ikke at healere eller sjamaner tilhører en sekt. Dette er ikke et forum for religiøs forkynnelse. Det finnes det andre fora for.

Fordi om jeg er kristen ville jeg aldri fraråde noen å oppsøke psykiatri eller ta imot behandling derfra (går selv i behandling i psykiatrien og også vært innlagt). Hva man gjør i tillegg til behandling i psykiatrien er opp til hver enkelt. Det er selvfølgelig sider av psykiatrien som det kan være grunn til å være kritisk til akkurat som somatikken i helsevesenet. Jeg stiller meg kritisk til elektrosjokk. Selvfølgelig er det trist om du har hatt negativ opplevelser i forhold til psykiatrien.
Avatar

Enig med Knut!

mai 20 2013 - 20:15
"Healer med seriøs intensjon"...

Tja. Det fins kanskje. Men kvakksalveri er per definisjon useriøst. Ikke etterprøvbart. Pseudovitenskap. Jeg synes det er snodig hvis administrator lar innleggene til denne debattanten få stå! Ikke minst med tanke på hvor strengt mange av forumets andre regler praktiseres.
Avatar

ECT

mai 20 2013 - 20:24
Jeg har erfaring med ECT . Tror jeg fikk 6 behandlinger i alt . Det er noen år siden nå, men det fungerte for meg. Jeg ble raskt mye bedre, og har ikke fått noen langtidsskader av det. Men jeg så også,den dokumentaren som ble sendt på NRK for noen mnd siden og der var det tydeligvis folk som hadde fått varige skader av det. Jeg har vel vært heldig.
Avatar

Hmmm

mai 20 2013 - 20:57
Her var det "liv.... Søk behandling så vil du få de rådene som passer best for deg trådstarter, spør legene og ingen andre.

Ang healing så kan en fint heale seg selv så det er unødvendig å be andre om hjelp for å kunne benytte seg av det, det handler kun om å øve inn en teknikk for å mestre det. Ikke no hokus pokus i det hele tatt. Men driten er at det finnes så mange der ute som påstår at de kan hjelpe, lindre og heale folk fra det mest utrolige noe som bare er bullshit. Det er et fåtall av healere som jobber etter riktige etikse rettningslinjer og kun de bør en oppsøke ved behov.
Til forsiden