Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Elektriske vibrasjoner i kroppen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Elektriske vibrasjoner i kroppen

aug 27 2020 - 23:27
Den siste uka har jeg hatt en skikkelig elektrisk fot. Særlig venstrefoten min har vibrert konstant under hvile.. Men det skumleste jeg har opplevd er at jeg to ganger har under hvile (nesten innsovning) merket at hele kroppen har VIBRERT, for så å stoppe opp et sekund og starte igjen. Og når dette skjer så kjennes det nesten ut som at hjertet også stopper, selv om at jeg vet det ikke gjør det... men det kjennes ut som at kroppen VIBRERER - ALT STOPPER - VIBRERER IGJEN, og det er sååå ekkelt. Varer noen minutter.

Regner med det er fordi musklene er slitne og kroppen er sliten.

Noen andre som har opplevd det samme?
Avatar

Leamus/elektrisk spenning

aug 28 2020 - 12:20
Det kan være muskelspenninger i muskulaturen som gir deg plager. Det kan jo også tenkes at irritasjon av nerver lager rare symptomer fra foten. Jeg har opplevd noe tilsvarende, i perioder med trening for min del. Jeg tok magnesium/supermagnesium - og det hjalp. For min del har jeg vært litt lav på magnesium, og har merket muskelømhet/rykninger også, men magnesiumøkning har rettet opp i dette. Muskelaturen var sliten rett og slett. Hard trening kan altså gi rykninger/spenninger.

Har dog hørt at medisiner som er vanndrivende kan gi muskelspenninger, pga for lite vann i kroppen.
Avatar

Re: Elektriske vibrasjoner i kroppen

aug 29 2020 - 13:35
Hadde en periode jeg hadde mye leamus og var veldig bekymret for det. Var SIKKER på jeg hadde en alvorlig nevrologisk sykdom. Det forsvant og har aldri følt på det siden.
Men i det siste har jeg et par ganger opplevd en slags indre dirring. Akkurat som jeg er iskald og skjelver, bare at jeg ikke gjør det på ekte eller føler meg spesielt kald. Har ikke blitt veldig bekymret for dette, men sett det i sammenheng med stress og et overarbeidet nervesystem. Har lest at det kan komme fra lavt stoffskifte og borderline lavt blodsukker også, men begge disse tingene er utelukket for meg.
Det er jo verdt å spise noe med sukker i når det foregår for å se hvordan det påvirker og sjekke stoffskiftet hos legen. Men 100% sikkert ikke noe farlig og husk at angst kan gi ekstremt sterke fysiske symptomer.
Det finnes mennesker som blir helt lamme grunnet psykiske årsaker (lammelsene går bort når psyken behandles) og det tenker jeg sier noe om hvor sterk påvirkning psyken har på ting som skjer i kroppen. Det er dog ikke farlig og det beste vi kan gjøre for kroppen er å la være å bli redde ❤️
Avatar

Re: Elektriske vibrasjoner i kroppen

aug 29 2020 - 17:35
Kanskje yoga kan hjelpe?
Avatar

Re: Elektriske vibrasjoner i kroppen

aug 30 2020 - 17:17
Har også dette. For meg føles det som en strøm i hele overkroppen. Er som når man er ør i hodet, bare at det er i hele kroppen. Har også merket den derre stoppe-følelsen du beskriver. Det er kjempeekkelt og kommer ofte når jeg skal prøve å slappe av/sove.
Til forsiden