Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ekstrem helseangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ekstrem helseangst

jan 27 2022 - 22:30
Hei!
Jeg har hatt helseangst i 10 (!) år. Har gått jevnlig til fastlege for kognitive samtaler, vært hos Wilhelmsen, men ingenting hjelper. Min livskvalitet er helt forferdelig og jeg gråter så mye, bekymrer meg så mye og er allment lei. Har hele veien vært så bekymret for å dø at jeg nå har begynt å tenke tanker om å avslutte alt selv, slik at jeg har kontroll på situasjonen. Jeg har blitt henvist til psykolog - men trenger noen som kan gi meg betryggende ord om at det kan bli bedre. Jeg er så lei meg, men føler ikke jeg kan snakke sammen med andre i samme situasjon - men kanskje noen har vært der jeg er før? Og blitt bedre? ♥️
Avatar

Re: Ekstrem helseangst

jan 29 2022 - 14:14
Vil bare si at du ikke er alene! Sliter med det samme som deg, men jeg har kun hatt helseangst i 2-3 år. Hvilke type sykdommer/ting er det du tenker mest på? Send gjerne venne-forespørsel om du vil snakke! :)
Avatar

Det usikre

mars 24 2022 - 09:20
Har du sjekket ut forskjellige podcaster på spotify? Jeg har også i noe grad slitt med helseangst. Jeg tror vi må lære oss å akseptere at det ukontrollerbare ikke kan kontrolleres. Først når vi innser at hvilke sykdommer vi kan få er helt ukontrollerbare og usikre, vil vi kunne slappe av å heller forholde oss til problemet dersom det dukker opp. Ingenting er mer bortkastet enn å bruke tid og energi på å bekymre seg for noe som ikke har skjedd enda og som sannsynligvis heller aldri kommer til å skje.
Avatar

Hei

mars 31 2022 - 12:07
Jeg sliter med helseangst jeg også.
Har gjort det i 10 år nå og det blir bare verre og verre. Jeg har i tillegg en del både diagnostiserte og udiagnostiserte fysiske plager som ikke akkurat hjelper på:(
Har siste par årene vært ekstremt ille.
Jeg går fast til psykolog ukentlig og det hjelper noe. Kjenner meg godt igjen i at man er livredd for å dø, men ikke har lyst til å leve heller.. aelv om man ikke er suicidal av den grunn.
Send meg gjerne en melding om du vil.
Til forsiden