Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ekstrem bekymring pga noe jeg drev og røkte for 2 år siden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ekstrem bekymring pga noe jeg drev og røkte for 2 år siden

feb 3 2018 - 15:59
Hei, så jeg er en 16 år gammel gutt, men når jeg var 14 ca så fant jeg og en kompis ut ay vi skulle røyke forskjellige ting uten og egt vite noe ting om farene med det, en gang tok vi en sånn slikkepinne plastrør du holder den i og brukte den som en sigarett, heldigvis tok jeg ikke mye inn av det, bare sånn 4-5 trekk der bare 1 av trekkene gikk ned i lungene. har og tatt fyrstikker og tent på de så trekt inn så det kom røyk ut munnen. Dette lager så ekstrem angst for meg nå i ettertid, uansett hva jeg gjør så tenker jeg "vil den plastikken gjøre at jeg får lungekreft nå eller senere?" det er helt forferdelig :( noen tanker? burde jeg bekymre meg
Avatar

Re: Ekstrem bekymring pga noe jeg drev og røkte for 2 år siden

feb 3 2018 - 17:32
Absolutt kke noe å bekymre seg for, hvem har vel ikke stått i røyken fra plast som brenner? Ren plast som brenner rent blir for det meste til CO2 og vanndamp. Værre med elektronikk og plast med ymse flammehemmere og andre rare tilsetninger, men slikkepinne-plastrør er nok ganske safe. Hvis du trekker inn røyk fra fyrstikkhoder såpass at du tar skade vil du merke det øyeblikkelig. Bare glem det :)
Avatar

Svar

feb 5 2018 - 19:18
Glem det. Ingen ting å tenke på punktum !
Til forsiden