Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ekstrasystoler under aktivitet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ekstrasystoler under aktivitet

april 15 2021 - 08:08
Har hatt alvorlig helseangst i flere år med mye ekstrasystoler. Merket nettopp små ekstrasystoler under lav aktivitet og ble livredd. Nå tør jeg nesten ikke å gjøre noen form for aktivitet uten at jeg er dødsspent, på en måte at jeg forventer at systolene kommer. Og da kommer de sjølsagt!! Er det vanlig at de kan oppstå bare ved at en forventer/er redd for at de kommer?
Avatar

Ekstraslag

april 21 2021 - 22:45
Er det lenge siden de har oppstått? Hvordan vet du at det er ekstrasystoler? Mine oppsto for nesten ett år siden og har plaget livet av meg siden det. Jeg har ikke angst til vanlig , men når de kommer blir jeg redd og får angst!
Hos meg kommer de uansett om jeg venter på at de skal komme eller ikke ...uansett om jeg er i fysisk aktivitet eller I ro...de kommer når de vil på måte...
Gå inn på kognitiv.no og se på noen selvhjelpsvideoer om angst. De er veldig bra ...
Avatar

Kjenner meg igjen

april 22 2021 - 11:55
Jepp Jespmoee, et mareritt. Sliter selv med det samme. Forsøker å presse angsten mange ganger forsøker ditt og datt men vipps så kommer de og ødelegger dagen. Sitter i hodet mest sannsynelig og er forbundet med redsel tenker jeg. Sitter i omtrent samme båt, føler angsten tidvis endrer på seg, for meg så ble systolene noe færre men i stedet byttet ut med både kvalme og eller høy puls, jippi. Hardt å stå i alt dette det er forståelig. Det er ikke enkelt å være i alene, har du noen å snakke med? Familie venner osv.
Avatar

til dere alle

mai 2 2021 - 03:21
asså
angst generelt
er et helvete
og den følger
nødvendigvis ikke logikken
dere har alle muligens
til felles en dødsangst
ikke misforstå men shakespeare sa bla
den feige dør hundre ganger før sin død
den modige dør kun ên gang.....
Til forsiden