Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ekstraslagene som plager meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ekstraslagene som plager meg

april 5 2020 - 14:27
Jeg er helt satt ut om dagen. Disse ekstraslagene driver meg til vanvidd. Annenhver dag henger det i fra morgen til kveld. Det «bulter» i brystet og kjennes ut som leamus. Pulsen er stabil og rolig, bare disse slagene som gjør at det henger seg opp. Legen finner ikke ut av dette og jeg håper å få komme til lege etter påske og kanskje få startet med betablokker. Men jeg er bare så redd. Redd for at hjertet skal slite seg ut og stoppe til slutt. Hadde dette for 8 år siden og så gav det seg. Kom deretter tilbake sist høst. Har normalt blodtrykk og har tatt regelmessig magnesium uten å merke noen effekt. Jeg klarer ikke kose meg med familie og slappe av. Frykten henger over meg hele tiden.
Avatar

Tenker på deg

april 5 2020 - 19:38
Hei. Jeg vil dele dette med deg, fra mitt eget liv.

For mange år siden, led jeg av dype depresjoner, og jeg tok "overdoser" på tabletter to ganger, men heldigvis klarte jeg ikke å ta livet av meg!
Jeg ringte om hjelp i tide, og ble pumpa.
Egentlig var det et rop om hjelp, at jeg "ville dø", for jeg ville jo innerst ikke dø!

Det som redda meg tilslutt, var at jeg ropte på Jesus, og Han helbreda meg fra all sykdom og depresjoner, slik at jeg i mange år nå har vært helt frisk, og det er jeg så takknemlig for. :)

Husk at du er enormt verdifull!

Vennlig hilsen Monica.
Til forsiden