Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ekstraslag uro angst stress, er det noen som lever med ekstraslag daglig?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ekstraslag uro angst stress, er det noen som lever med ekstraslag daglig?

mai 10 2022 - 10:42
Hei mann på 40. Så har jeg hatt angst så lenge jeg kan huske, vært inn ut dps mange ganger, men får beskjed om at jeg må leve med dette (helseangst/panikkangst). For meg er det så utrolig irriterende med ekstraslagene, periodevis kan de være borte men så i perioder være på meg mye, nå i det siste har jeg under aktivitet hatt dette med hjertet hopper over hvert 3-10 normale slag, og det kan vare lenge nok, så når jeg roer meg eller setter meg ned eller legger meg ned så stopper de. Legen sier det ikke er farlig at jeg skal drite i dette (legen har skrevet det mange mange ganger, men jeg sliter med å stole på det), har vært på legevakt og hos lege under slike anfall før uten at det førte til mer utredninger, de tok ekg og slik men selvfølgelig så stopper ekstraslag når jeg skal ta det. Uanset det er jo mer eller mindre umulig å drite i da jeg kjenner det så godt. Noen andre her som har det lignende periodevis?
Avatar

11700

mai 10 2022 - 20:30
Heisann. Jeg har over 11700 ekstraslag i døgnet, om det kan være beroligende❣️
Avatar

Trultelisa

mai 12 2022 - 23:18
Hei,

Det var mange. Jeg hadde 1300 ves på 24/t holter i oktober 2021 og det var et døgn som var helt grusomt (i mine øyne). Hvordan håndterer du den mengden der og hvordan føles de ut? Har du ves eller sves?
Til forsiden