Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ekstraslag og ekkel følelse i brystet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ekstraslag og ekkel følelse i brystet

jan 7 2023 - 22:59
Heisann! Jeg sliter endel med ekstraslag, har fått medisiner som skal dempe disse men likevel kommer ekstraslagene noen dager.. Blitt ordentlig sjekket på sykehus og de finner ikke noe galt.. blir så urolig når de står på og får en ekkel følelse i brystet og frykt for at noe forferdelig skal skje, klarer heller ikke komme til meg selv heller da disse bare dukker opp om igjen og omigjen.. Er det noen som sliter med det samme?
Avatar

Ekstraslag

jan 7 2023 - 23:54
Hei:)
Jeg har hatt ekstraslag i mange år. Går på selozok og det fungerer ganske bra. Men har ekstraslag selv om jeg går på medisiner. Noen ganger er det veldig mye og andre dager lite. Medisinene demper liksom ekstraslagene men tar de ikke helt bort. Har sjekket opp disse ekstraslagene flere ganger hos lege, men det er ikke farlig.
Kan være litt ubehagelig når de kommer mange etter hverandre.
Til forsiden