Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ekstraslag fra morning til kveld

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ekstraslag fra morning til kveld

mars 3 2023 - 10:55
Hei! Vet det har vært flere linjer om ekstraslag, men jeg må forsatt skrive fordi nå står det på hele dagen. Kan dere værsåsnill skrive om deres erfaringer med ekstraslag! Jeg har de siste 2-3 månedene med noen få dager i unntak, hatt ekstraslag så si fra morning til kveld og det er veeeelig ekkelt og tar all energien fra meg og gjør meg drit sliten. Får ikke til å sosialere meg lenger fordi jeg er livredd disse, kan dere fortelle om noen har opplevd dette og evt tips og hva som har hjulpet dere? setter stor stor pris på svar tusen takk!
Avatar

ekstra hjerteslag

mars 3 2023 - 11:54
Hei.

Oppfordrer deg til å kontakte fastlegen og be om full undersøkelse, fortell om ekstraslag og få henvisning videre.
Det er bedre å få svar enn å fortsette å spekulere, så min anbefaling er å bruke eliminerings-metoden, ved å ta en fysisk hel-sjekk hos legen.

Hilsen Administrator.
Avatar

Takk

mars 3 2023 - 12:19
Jeg vil høre om erfaringene til folk, fordi jeg er egt ikke redd for at det er hjertesykdom, men vil høre om hvordan de har opplevd dette og om hva som har hjulpet fordi selvom disse er ufarlige, så vil jeg forsatt bli kvitt disse. Så gjerne del deres erfaringer og om dere har hatt disse så si hele dagen som meg, setter stort pris på svar
Avatar

Ekstraslag

mars 4 2023 - 11:44
Ingen som har det hele dagen som meg i flere måneder nå?
Avatar

Hei!

mars 8 2023 - 20:32
Jeg har hatt ekstraslag hver dag siden slutten av november og har ikke gått en eneste dag uten.
Er varierende fra dag til dag hvor mye det er.

For meg så ble det forverret når jeg gikk Covid-19 i slutten av desember så jeg fikk en Holterundersøkelse (24 timer) nesten med en gang.
Og alt så selvfølgelig greit ut på den, legene sa de kunne se ekstraslagene mine, men de var ufarlige. Har tatt EKG mange ganger før og etter og de var også helt fine.

Jeg var hos fastlegen min i går og da henviste han meg til hjertespesialist på nytt for ordentlig utredning. Jeg er fortsatt stresset og irritert over slagene selvom legen sier de ikke er farlige. Han skrev også resept på Metoprolol Sandoz til meg, men de har jeg faktisk ikke tatt enda. Jeg er veldig skeptisk på medisiner og spesielt til hjertet.. Så får mote meg selv opp til å ta dem snart, men herre min alle de bivirkningene skremmer meg…

Det jeg sitter å tenker på nesten hver dag er at dette vil jeg virkelig ikke leve med resten av livet. For som du også sier, så blir man faktisk sliten av dem. Det er konstant og man tenker jo selvfølgelig på det når man først kjenner det.
Legen min ba meg prøve en ting og det var å tenke mindre på det, men det tror jeg kan bli en utfordring fordi man kjenner det jo og da tenker man automatisk på det.

Har dessverre ikke funnet noe som har hjulpet meg enda, men kan jo være at denne medisinen jeg har fått kan hjelpe. Eller at jeg får annen hjelp hos hjertespesialisten.

Jeg er veldig ung (22) så legen er ikke like bekymret som jeg er ovenfor dette.

Har du vurdert å snakke med lege om Holterundersøkelse? Evt henvises til hjertespesialist for ordentlig utredning?
Legen min ville først ikke medisinere meg siden plagene ikke var så store i begynnelsen, men hvis du sliter sånn som meg døgnet rundt. Så kan du nok få medisiner som kan dempe disse ekstraslagene du også.
Til forsiden