Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Eksamensangst!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Eksamensangst!

april 8 2014 - 20:26
Hei!

Er ei som nylig har fått eksamensangst og jeg river meg i håret fordi jeg takler det ikke. Jeg har ikke hatt eksamensangst på skolen før. Fikk første anfall i november 2013.

Jeg har det helt fint helt til eksamnene nærmer seg. Det skal sies at jeg ikke forbereder så mye, men det har aldri vært et problem før. I morgen har jeg eksamen, og jeg takler det ikke. Angsten tar meg. Jeg drukner i den. Jeg leste at et av grunnene til eksamensangst kan være lite forberedelse, så jeg har prøvd å forberede meg. Men hvordan skal jeg klare det når lufta føles som mursteiner, hjertet galopperer, tårene renner uten stopp, magesekken snur og vrir seg til jeg blir syk og brystet føles som betong mot lungene mine.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg. Jeg tenker ofte på å drepe angsten. Jeg er angsten. På å drepe meg selv. Jeg har hatt selvmordstanker før. Ikke grunnet angst. Men likevel. Tanken er ikke ny for meg.

Men jeg har jo et fint liv. Jeg har det godt. Bortsett fra når angstannfallene inntreffer. Jeg drukner, jeg brekker, jeg overgir meg selv til angsten.

Jeg ønsker å vite om noen av dere har erfaringer å dele med meg, eller vil hjelpe meg?

Jeg har til sammen tre eksamener de neste to månedene. Jeg kan ikke sitte med kniven i hånda og nesten ta livet av meg selv. Det er ikke verdt det. Jeg vet det når jeg ikke engster meg. Men sekundet jeg engster meg, så mister jeg meg selv.
Til forsiden