Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ekle symptomer, angst, als?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ekle symptomer, angst, als?

jan 2 2020 - 19:01
Jeg lurer på om noen av dere andre har noen erfaringer med slikt. Den siste tiden har jeg begynt å ha muskelrykninger i hele kroppen. De kommer som elektriske "knepp", rundt omkring på kroppen. Stort sett en av gangen. I leggene, låret, magen, ryggen, armene - kort sagt over alt. De dukker opp plutselig av det blå, noen ganger går det lang tid mellom, andre ganger er det helt vilt. Det er verst når jeg ligger, noe som selvfølgelig går utover nattesøvnen. Jeg blir liggende å vente på neste rykning, og får ikke sove. Oppe i alt dette har jeg selvfølgelig konsultert google, noe som var temmelig dumt. Det første som dukker opp er selvfølgelig ALS... Nå er jeg helt på kanten av sammenbruddet... Ligger bare å tenker på ALS - og hver eneste rykning forsterker frykten og gjør meg sikrere på at jeg har sykdommen. Har selvfølgelig sjekket muskelkraften og den er like bra som før, men det står jo at sånne rykninger også er et symptom på ALS, så jeg er helt oppløst nå.

Noen som har noen lignende erfaringer, som kan skrive noen trøstende ord?
Avatar

Sliter med det samme...

jan 3 2020 - 17:35
Hei! Forstår dessverre så altfor godt hvordan du har det. Jeg har det i skrivende stund på samme måte som deg. Har hatt det slik i snart 3 måneder... Bare å sende meg melding hvis du vil prate
Avatar

Takk

jan 5 2020 - 18:11
Hei Mina!
Forsøkte å sende deg en melding i går, men vet ikke om jeg fikk det til?
Til forsiden