Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ERFARINGER MED FLUOKSETIN?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ERFARINGER MED FLUOKSETIN?

des 13 2019 - 10:13
Hei???? noen her som har tatt eller tar FLUOKSETIN? Der kan jo være litt bivirkninger i starten...noe jeg er forberedt på, og kjenner på. Jeg har tidligere starta med 20 mg, men stopp å ta de pga ubehagelige bivirkninger. NÅ mååå jeg klare det, og ved tett oppfølging av kjempe flink og ny fastlege, så har vi avtalt startdose på 10 mg for dag. Dette funker greit. Litt mer uro og kvalme, som jeg vet er normalt. MEN det jeg lurer på? Noen som hadde verk/vondt i muskler og ledd? Litt som en følelse av feberverk, men alikevell ikke like ille... ???? Bare nyskjerrig på om dette er normal bivirkning... Eller om d evnt kn skyldes spente muskler over lang tid...? ☺️
Avatar

Fluoxetin - bivirkninger

des 13 2019 - 23:29
Hei, jeg har gått på fluoxetin i 6 måneder nå. Jeg startet på 20 og fikk mye bivirkninger de første 4 ukene. De fleste på listen føltes det som. Blant annet bobling i musker og «stive» ankler. Vet ikke om det var bivirkninger av medisinen eller ikke, men det gikk over. Fikk mye økt angst. Dette fortsatte etter de 4 ukene og etter 9 uker økte jeg til dobbel dose. Fikk ikke noen bivirkninger av økningen og angsten ble sterkt redusert. Går fortsatt på samme dose.
Avatar

Takk for svar

des 17 2019 - 14:41
Jeg tror nok kanskje vonde muskler og ledd kom av oppstart på medisinen ja. Nå er d bedre. Heldigvis. Kjentes ut som influensaverk de første dagene.
Du nevnte stive ankler... med meg var det som knærne stivnet...
Så godt mulig en bivirkning ☺️
Jeg synes d går ganske greit med oppstart av FLUOKSETIN denne gangen. Og bivirkningene har helt klart vert snille ved en lav startdose som jeg start med. 10 mg. Økte i dag opp til 15 mg. Og skal øke videre til 20. Så får vi se. Jeg kjenner , etter 8 dager at det har gjort noe med meg. Kjenner meg gladere og mer utadvent igjen. (Ikke så «folkesky»..)
Heier på meg selv!! Og håper med hele meg at dette skal funke. I kombinasjon med psykolog, så skal jeg over denne helseangsten/dødsangsten????????
Til forsiden