Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ER det noen der ute

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ER det noen der ute

april 18 2019 - 22:28
Jeg er så redd det er sug i magen det er som demoner graver inne i magen og føler meg så svimel nå.Er det noen der ute som er våken her.det er ikke til å holde ut.noen våken?
Avatar

Re: ER det noen der ute

april 18 2019 - 23:26
Ja, det er noen våkne. Du er aldri alene, husk det! Håper det går bra med deg!:)
Avatar

Også våken

april 18 2019 - 23:32
Hatt en " sånn" dag idag , har mann og barn og fint vær ute og alt er perfekt men ikke så lett å være glad når man har fanden på ryggen.
Angsten/ demonen liker ikke at jeg er glad . Har funnet ut at sånne perfekte dager som idag, gir den et lite kick å lage skår i gleden.
Masse flashbacks og den" slemme " som snakker og forteller alt det gale jeg har sagt/ gjort tidligere og at jeg fortjener ikke å være glad og lykkelig.

Som regel klarer seg å " mane frem" den lyse venninnen i meg som klare å be den mørke holde kjeft men idag har ikke lyset vært på der. Utrolig irriterende med en dag sånn " waste" i angst .

Krysser for en bedre dag imorgen :) <3
Avatar

Hei

april 19 2019 - 00:36
Det er bare så tøft.den jævlige angsten gir meg aldri fred.så slitsom.tok stesolid.den hjelper noe.
Avatar

Takk dere

april 19 2019 - 00:49
Det er godt noen er der for ting føles svarte.det er spesielt mye i det siste.angst og demonen liker jo aldri at man er glad som du sier rogajente.takk navn1234567.selv om det som oftest føles slik når man har mye angst og alt er skremmende føles man er alene den følelsen av å bli misforstått også.Jeg er så sliten av alt.Neste uke nærmer seg og på slutten får jeg besøk som har store forventninger og aldri vært i Norge før og bor hos meg noen dager.jeg vil jo alt skal være perfekt.jeg vet jeg aldri klarer forventningene de har og jo mer det nærmer seg jo mer angst.Jeg sliter med angst mange mange år men nå er det blitt too much.jeg er så sliten av alt
Avatar

Huff

april 19 2019 - 01:35
Noen våkne nå?
Avatar

Det er så tøft

april 19 2019 - 01:43
Jeg har det så tøft mye tankekjør mye som foregår.er noen våkne.jeg er så sliten
Avatar

Re: ER det noen der ute

april 19 2019 - 21:23
Får vondt av å lese det du skriver mrsfreak1983! Jeg håper virkelig det blir bedre for deg. Og det tror jeg vil skje også, bare fortsett å vær sterk!

Avatar

Hei

april 20 2019 - 00:22
Takk navn1234567 er så hyggelig det du skrev.Jeg blir så rørt.
Til forsiden