Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

EKSTRASLAG

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

EKSTRASLAG

des 13 2021 - 14:31
Hvor mange her har mye symptomer fra hjertet? Da tenker jeg mye hjertebank foruten om angstanfall og mye ekstraslag. Får dere høre det kommer av angst ? Jeg klarer ikke å legge fra meg at dette ikke er en hjertesykdom. Er veldig plaget med begge deler, men akkurat ekstraslagene blir jeg livredd. I natt opplevde jeg plutselig at hjertet begynte å vibrere i noen sekunder. Akkurat som ett ekstraslag som hang seg opp. Jeg var hos hjertespesialist i september. Hadde ca litt over 100 ekstraslag i døgnet og noen tilfeller av atrietachykard. Han tok ikke noe ultralyd osv siden det ble gjort i april.

jeg trenger å høre noen med angstproblemer som sliter med det samme. Utrolig vanskelig å være redd noe som holder deg i livet :( Jeg er 32 år.
Avatar

Hei,

des 13 2021 - 14:51
Story of my life ;-)

Jeg har hatt 3 anfallsperioder på 2-4 uker siden 2010 med ekstraslag. Alltid hatt et og annet, men isolerte bryr jeg meg ikke om. Jeg har i forrige anfallsperiode gått med 24/t ekg og fått påvist 1300 ventrikulære ekstraslag og noen løp med atrietachykardi. Det er ikke før du overstider 20 000 ekstraslag i døgnet over lang tid at disse er ugunstige for hjertet (hvis du har tatt ultralyd og fått bekreftet et strukturelt friskt hjerte). Jeg har heldigvis fått sistnevnte bekreftet.

Det er grusomt og nå kan jeg settes ut av et eneste ekstraslag. Det er IKKE farlig. Bare ubehagelig.

Jeg har også ekstraslag som henger seg opp så jeg får opptil 4 raske slag etter hverandre før pause og et kraftig dunk. Ikke farlig det heller, men skikkelig ekkelt. For min del kommer disse hangups’ene i spesielle stillinger.

Anbefaler deg å sjekke ut Kardiolog Sanjay Gupta på youtube. Han er dritflink til å forklare dette fenomenet og hvor uskyldig det er :o)
Til forsiden